Marraskuun aloitus

Värejä ei enää luonnosta paljoa löydy.
Olin eilen hieman huolissani siitä, kuinka lenkkeilyn käy, kun marraskuu koittaa ja pimeys vain lisääntyy. Ainakin nyt näyttää hyvältä: minulla oli mahdollisuus käydä lenkillä jo aamupäivällä; oli aurinkoista; seitsemän asteen lämpötila oli oivallinen lenkkeilyyn, vaikka alkuun käsiä hieman palelikin (unohdin käsineet kotiin).

Juoksin 45 minuuttia hyvin kevyesti, syke pyöri 135:n kieppeillä, alkuun alle 130. Loppuun otin muutaman kuudenkymmenen metrin vedon, jolloin syke nousi hetkellisesti 170:n tuntumaan. Alkuun jalkoja painoi ikävästi - ehkä viikonlopun herkuttelut painoivat jaloissa - mutta loppuosa lenkistä meni oikein mukavalla tuntumalla.

Matkan kokonaispituudeksi tuli hieman yli kuusi kilometriä, eli maltillisella vauhdilla mentiin.

Nautin oikein paljon siitä, jos pystyn käymään lenkillä valoisaan aikaan päivällä. Tähän aikaan vuodesta valoa ei muutenkaan ole liikaa, joten aina on plussaa, jos pystyy pienenkin osan valoisasta ajasta olemaan ulkosalla. Erityistä luksusta on, jos saa vielä nauttia auringonpaisteesta, kuten tänään. Pimeällä lenkille lähteminen tuntuu vaativan aina hieman ylimääräistä ponnistusta, mutta on kai vain toimittava itse itsensä piiskurina, jos liikkuminen ei päiväsaikaan onnistu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta