Marraskuun liikkumisista

Marraskuun alun maisemaa.
Marraskuussa tuli liikuttua ihan mukavasti niin kotiseudulla kuin hieman ulkomaillakin. Kuukauden liikkumisissa painottui odotetusti juoksu, ja kilometrejä kertyi yhteensä 128 kilometriä. Lokakuuhun nähden kilometrimäärä on noususuuntainen - edelliskuussa juoksin vain 83 kilometriä - joten olen tyytyväinen. Edes lumisade ei menoani pysäyttänyt, vaikka etukäteen muuta pelkäsin, ja nyt maisema onkin taas lumeton ja harmaa.

Kuntosalilla kävin yhden ainoan kerran marraskuussa.
Marraskuun ensimmäiselle viikolle osui matka Strasbourgiin, ja kilometrejä kertyi yhteensä hieman vajaat 30. Toisella viikolla juoksin 32 kilometriä ja kolmannella viikolla 33. Sain myös kiskottua itseni kerran kuntosalille: tein kuntovalmentajani laatiman saliohjelman, ja se tuntui kyllä tehokkaalta ja toimivalta. Salille meneminen vain tuntuu olevan melkoisen nihkeää. Tiedän, että olisi hyvä harjoittaa lihaskuntoa salitreenillä, mutta silti sen vain mieluummin jättää väliin.

Seesteinen järvimaisema.
Marraskuun viimeisellä täydellä viikolla kilometrimäärä oli edelleen pienesti nousujohteinen: juoksin yhteensä hieman yli 34 kilometriä. Viikolle osui tähänastisen elämäni pisin lenkki mutta myös kuukauden lyhyin lenkki. Kävin sunnuntaina taaperon kanssa lenkillä ja muistin, kuinka raskasta rattaiden kanssa juokseminen voikaan olla! Vaikka vauhti oli hyvin, hyvin maltillista, oli syke nopeasti turhan korkea. Matkalle tosin osui ylämäkeäkin, joten vastusta riitti. Totesin kuitenkin, että en halua läkähdyttää itseäni rattaiden kanssa ylämäissä, joten matkaa kertyi vain alle kolme kilometriä.

Joulukuu on käynnistynyt vaisusti. Taapero on kipeänä, hän sai flunssan kylkiäisiksi niin korva- kuin silmätulehduksen. Yöunet ovat olleet muutaman yön aika heikot, ja nyt arvailen, onko oma hutera olo vain väsymyksestä johtuvaa vai saanko odotella flunssaa kaveriksi minäkin. Saapa nähdä, milloin lenkkipolut taas kutsuvat.

Lopuksi vielä pari kuvaa marraskuulta.

Lunta oli hetken aikaa paljon.

Lempimaisemaani.

Kommentit

  1. Aikamoinen määrä kilometrejä, onneksi olkoon! Onkohan mulla yhtään liki 130 kilsan kuuta tältä vuodelta? Pitää varmaan tsekata ihan mielenkiinnosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tässä kuussa en tule pääsemään lähellekään tuota kilometrimäärää, sen verran vähän on tullut juostua. Mutta tuossa on tavoitetta tuleville kuukausille.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja