Uuden vuoden suunnitelmia


Vuodenvaihteeseen kuuluu jotenkin itsestään selvästi paitsi menneeseen vilkuileminen, myös tulevaisuuteen kurkottaminen. Tuntuu mukavalta ajatella, että edessä on kokonainen uusi vuosi, joka tulee sisältämään odottamattomia ja ennakoimattomia käänteitä mutta jota voi myös pikkuriikkisen verran suunnitella. Voi ajatella, että edessä on puhdas pöytä, jonka päälle vuoden mittaan päätyvistä esineistä ja asioista voi itse edes jossain määrin päättää.

Minulle vuosi 2015 oli merkityksellinen sikäli, että sohvaperunoinnin tilalle löysin liikunnan ilon. En edelleenkään ole mikään himoliikkuja, mutta juoksemisesta on tullut tärkeä osa elämääni, ja siitä olen iloinen.

Mutta mitä odotan vuodelta 2016?
- Viime vuonna ylitin itseni moneen kertaan liikunnan merkeissä. Vuodelle 2016 toivon myös hetkiä, jolloin teen jotain, mihin en olisi uskonut pystyväni.
- Juoksemisen ilo toivottavasti säilyy, ehkä jopa vahvistuu.
- Ilmoittauduin juuri juoksukouluun, joka alkaa maaliskuussa. Sitä odotan innolla!
- Kymmenen kilometrin juoksuaikaani haluaisin parantaa. Elämäni ensimmäisessä ja tähän asti ainoassa juoksutapahtumassa kymppiin kului aikaa hieman reilu tunti, ja alle tunnin aikaan haluaisin uutena vuotena päästä.
- Takana on tosiaan vain yksi juoksutapahtuma, mutta se voisi saada tänä vuonna seurakseen ainakin yhden uuden tapahtuman.
- Puolimaratonin haluaisin juosta - joko virallisesti tai epävirallisesti.
- Kevyitä, innostavia, vaihtelevia, haastavia ja elämyksellisiä kilometrejä toivon niin itselleni kuin muille juoksusta innostuneille!

Kommentit

 1. Hyvät on tavoitteet! Juoksukoulu antaa varmasti hurjan paljon intoa juoksemiseen. Välillä mietin itsekin, että jos menisi juoksukouluun, mutta koska lapset ja koirat ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan juoksukoululta kyllä paljon. Pidän sitä itselleni tarpeellisena, sillä välillä meinaa yksin puurtaessa usko loppua.

   Poista
 2. Odotan jo innolla sun juoksukouluraporttejasi! Mulla myös vielä mietinnässä vuoden juoksutapahtumat. Pari kertaa juoksemani Tallinnan maraton kiinnostaa taas hurjasti. Siellä on muuten myös kymppi ja puolikas samana päivänä. Lähde ihmeessä lahden taakse testaamaan. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :) Tallinna kuulostaa tosi kiinnostavalta, pitääkin tutustua siihen tarkemmin. Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Oikein hyvältä kuulostaa suunnitelmat! Liikunnan riemua ja juoksuiloa vuoteesi!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja