Lumilenkkeilyä

Lumista ja harmaata maisemaa.
Lunta on riittänyt, aurinkoa ei. Kovin on harmaa helmikuu.

Viikonlopusta tuli kuitenkin odotettua liikunnallisempi. Lauantaina oli tarkoitus pitää lepopäivä, mutta lähdinkin jälkikasvun kanssa luistelemaan Jyväsjärven jäälle. Auringon puuttumisesta huolimatta sää oli kohtuullisen mukava, ja hyvin sai hien pintaan noin puolen tunnin luistelulenkillä, kun perässä veti taaperoa pulkassa.

Eilen juoksin viikon pitkän lenkin, joka olikin odotettua raskaampi. Lunta oli niin ilmassa kuin tiellä ja paikoin tuuli vastaan niin, että ylimääräistä vastusta juoksuun sai ihan pyytämättä. Lenkki oli siis odotettua raskaampi, ja välillä jo mietin, että mitähän järkeä tässä oikein on. Mutta pitää luottaa siihen, että kesällä meno on kevyempää! Lenkin jälkeen oli kyllä mukava fiilis, kun matkaa taittui lähes 12 kilometriä, vastuksista huolimatta.

Tänään oli tarkoitus juosta viitisen kilometriä kevyesti, mutta jälleen lumi yllätti. Aurauskalusto ei ollut lenkkipolulleni ehtinyt, ja lunta oli sen verran paljon, että typistin matkani kolmeen kilometriin. Kevyestä lenkistä ei varmaankaan silti voi puhua, sen verran haastetta valkea pöpperö etenemiseeni toi - sykkeistä tosin ei ole tietoa, sillä mittari unohtui kotiin.

Kaikesta huolimatta on mukavaa, kun on lunta!
Lunta kengillä ja vähän kenkien sisälläkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja