Talvilomaviikon tunnelmia

Pulkkamäessä.
Luonnon luomaa taidetta.
Talvilomaviikko meni pilvisissä mutta leppoisissa tunnelmissa. Maanantai ja perjantai kuluivat päiväretkien merkeissä suurelta osin autoillessa, mutta muina päivinä harrastettiin perheen kanssa ulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa. Viikon aikana ehdittiin käydä pulkkamäessä, luistelemassa, leikkipuistossa, kävelylenkeillä ja ratsastuskilpailuissa - jälkimmäisessä roolini tosin oli olla vain katsojana. Ainoastaan se jäi harmittamaan, että aurinkoa ei edelleenkään juuri näkynyt. Kovasti kaipaan keväisiä aurinkopäiviä!

Jo etukäteen suunnittelin, että talvilomaviikko on lenkkeilyn osalta kevyt, ja niin myös tapahtui. Olin sen verran väsyksissä, että kevyt viikko tuli tarpeeseen, ja juoksinkin vain fiiliksen mukaan. Sekä keskiviikkona että torstaina tein hyvin kevyt lenkit: keskiviikon reilu kuusi kilometriä sujui keskisykkeellä 131ja torstain nelikilometrinen lenkki oli vielä kevyempi: keskisyke 127.

Kevyt lenkkeily teki selvästi todella hyvää, ja talvilomaviikko olikin hyvä päättää sunnuntaina pitkään lenkkiin. 12 kilometriä taittui mukavasti, kun sain mukaan juoksuseuraa, eikä lumipöpperöinen sää haitannut lopulta ollenkaan. Yksin ei ehkä olisi tullut lähdettyä, sillä sää näytti alkuun aika kurjalta. Lenkin jälkeen oli tavattoman hyvä ja tyytyväinen olo varsinkin, kun kotona odotti lämmin sauna.

Tällä alkaneella viikolla onkin sitten tarkoitus taas juosta hieman enemmän. Viikonloppuna alkaa kauan odottamani juoksukoulu, ja siitä olen todella innoissani. Hieman kyllä jännittää!
Luistelemassa.
Iltalenkillä.

Kommentit

  1. Oi, teillä on ollut lunta kunnolla. Viikkoosi on mahtunut ihanan monipuolisesti liikuntaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauan lunta odoteltiin, ja nyt sitä on - ja lisää tulee. Kohta kai odotellaan, että sulaisipa pois. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja