Iltalenkillä

Vapaata vettä ilta-auringossa.
Jos on varaa valita, lähden lenkille mieluiten aamupäivällä tai viimeistään iltapäivällä. Illat ovat perheessä usein täynnä tohinaa, ja ruokailut ja muut puuhat vievät sen verran aikaa, että usein huomaa illan jo kuluneen ennen kuin ehtisi lenkkikenkiä jalkaansa sovittaa. Tunnustan, että usein käy myös niin, että sohva houkuttelee aivan liikaa, ja jos sen pehmeyteen erehtyy kellahtamaan, on peli menetetty.

Eilen lähdin kuitenkin iltalenkille, kun lapsen harkat olivat melko myöhään enkä halunnut ajaa autolla edestakaisin ensin viemään ja sitten hakemaan lasta. Kun päivä oli kiireinen, olikin lenkki näppärää hoitaa siinä vaiheessa, kun aikaa kerrankin oli.

Totesin, että joskus pitää vain poistua omalta mukavuusalueelta. Oli leppoisa ilta, vaikka hieman alkoi sää jo kylmetä, ja kilometrit taittuivat mukavasti aurigonlaskua ja maisemia ihaillessa. Iltalenkkeilyssä ei lopulta ollut mitään vikaa, eikä edes liikkeellelähtö tuottanut ongelmia, kun vain päätti hyödyntää odotusajan liikkuen. Ehkäpä yritän iltalenkkeillä jatkossakin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja