Kesätunnelmaa ja pitkä lenkki

Lenkin jälkeen maistui jäätelö!
Mikä ihana kesäsää tänään hellikään lenkkeilijää! Kun lähdin taipaleelle, oli pilvistä, mutta onneksi aurinkolasit olivat mukana, sillä yli puolet lenkistä sai juosta auringonpaisteessa.

Käki on viime päivinä kukkunut melkein tauotta, ja lenkin aikana sain kuunnella niin häntä kuin hänen hurjasti sirkuttavia lajitovereitaan. Lempeä tuuli oli juuri sopiva, ettei tullut liian kuuma, hihaton toppi täsmälleen riittävä, pitkät housut pikkuisen liikaa. Onneksi vain pikkuisen, ja kun hieman ennen puoliväliä kävin kaupasta hakemassa vesipullon, jaksoin hyvin loppuun asti.

Loppuun asti tarkoitti tällä kertaa kilometreissä viittätoista. Sellaista määrää en olekaan montaa kertaa elämässäni juossut enkä muutenkaan pitkään aikaan. Kotiin päästyä oli hyvä olla: jaloissa vähän väsynyt olo mutta mielessä pirteyttä vaikka muille jakaa. 

Lenkki vei aikaa parin tunnin verran, mutta lopulta tuntuu, että sain aikaa saman verran takaisin. Iltapäivä ja ilta kuluivat puuhatessa aika tehokkaasti työ- ja opiskelujuttuja, ja kotikin kiiltää hieman enemmän kuin eilen - ei tosin kovin paljon vieläkään. (Siivouksen hoitava taikasauva olisi tosi jees.)

Toukokuuta on jäljellä enää vajaa viikko. Kohti kesäkuuta ja ihanaa kesää siis!
Onkos tämä koivu- vai mäntykuja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja