Kesäkuun ensimmäinen lenkki

Kesäkuun ensimmäisen lenkin keskivaiheilta.
Kesäkuun viidenteen päivään asti piti elää, ennen kuin pääsin lenkille. Varmaan voi ihan hyvällä omallatunnolla puhua lenkille pääsemisestä eikä viitsimisestä: kuukauden alku on ollut niin kiireinen monista syistä, että asioita on ollut pakko asetella tärkeysjärjestykseen. Nytkin aika moni homma odottaa tekijäänsä, mutta onneksi moni tuiki tarpeellinen työ on tehty. Niinpä saatoin käydä lenkillä hyvin mielin.

Tänään omaa aikaa olikin helppo järjestää. Lapsen harkkojen odotteluajan käytin lenkkeilemällä Tuomiojärven rantamaisemissa kahdeksan kilometrin verran. Tuo lenkki on mukavan vaihteleva, sillä reitille osuu niin asfalttia, hiekkatietä kuin polkua. Syreenien kukkia ihaillessa oli kivaa hölkätä. Muutenkin on niin kauniin vehreää, ja sää oli juoksuun juuri sopiva, kun ei ollut liian lämmin ja tuuli virkisti.

Pk-lenkin keskisyke oli 131. Viime päivien herkuttelut painoivat askelta sen verran, että on taas aika hieman enemmän katsoa, mitä suuhun päätyy. Jospa tästä lähtisi kesäkuun alkupäiviä aktiivisempi ote niin syömisten tarkkailun kuin liikkumisten suhteen. Hyvät mahdollisuudet ainakin on, sillä juoksukoulu tarjoaa kumpaankin välineitä. Tiistaina juostaan koulun merkeissä Cooperin testi - jännittävää - ja pari päivää sitten pääsin tutustumaan Meal My Day -palveluun, joka vaikuttaa hyvin kiinnostavalta. Huomenna on tarkoitus alkaa seurata palvelun ruokailuohjeita.
Hiekkatietä ja niittykukkia.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja