Vetisiä tunnelmia viikonvaihteessa

Loiskis!
Viikonloppu oli sateinen, mutta onnistuin juoksemaan pitkän lenkin kastumatta. Ilma oli juuri sopivan lämmin ja sateiden keskellä tuntui, että happea ja raikkautta riitti. Juoksu kulki mukavasti ja voi pojat, miten oli jälkeenpäin hyvä fiilis.

Vietimme viikonloppua poissa kotoa vähän vieraammissa maisemissa, ja etukäteen piti kartan avulla suunnitella, mihin juoksen. Puhelimen kartta kuitenkin satuili omiaan ja kuvittelin alkuun, että lähdin aika paljon lyhyemmälle lenkille. Alkuosan juoksin hyvin rauhallisesti, mutta kun tajusin, että yli kympin lenkki tässä tulee, kiristin hieman vauhtia ja otin pari reippaampaa kilometrin vetoa lenkin lomaan.

12.5 kilometrin lenkin keskivauhdiksi muotoutui 7:46. Kilometrin vedot sujuivat lukemin 6:00 ja 6:06. Keskisyke oli 148, ja pari pitkää ylämäkeä matkan varrella verottivat voimia ihan kohtuullisesti.

Matkan varrella pontta juoksuun antoivat sillankaiteella istuskelleet isännät, jotka taputtivat ja kannustivat, kun hölkkäsin ohitse. Melkein juoksutapahtuman tuntua!

Ihan parasta oli, kun juoksun päätteeksi pääsin uimaan. Siinä vaiheessa taivaan hanat aukesivat juuri sopivasti. Lenkin sain juostua kuivin vaattein mutta sade kasteli juuri ennen kuin ennätin pulahtaa järveen.

Kaiken kaikkiaan voi todeta, että takana on todella rentouttava ja antoisa viikonloppu. Nyt suunnataan kohti keskikesän juhlaa.
Maisemaa lenkin varrelta.
Ja lopuksi uimaan.

Kommentit

  1. Onpa mahtavia kuvia! Kuulostaa niin kesäiselle ja mahtavlle juosta kunnon hikilenkki ja virkistyä sen jälkeen uimalla! Ihana energiaa antava postaus, minunkin pitää kokeilla tuota! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuota tunnetta oikein kaipaa, kun en ole sittemmin ennättänyt kunnon lenkille. Kiitos kommentistasi! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja