Varustehankintoja

Niken juomapullovyö pulloineen.
Kesä - mikä ihana syy tehdä varustehankintoja juoksemista varten! Lauantain hellelenkillä totesin, että juomapullo olisi ollut ehdottomasti tarpeen, ja sunnuntaina otinkin testiin aiemmin hankkimani Niken juomapullovyön. Pulloon menee vettä puolisen litraa, mikä ainakin minulle riittää pidemmällekin lenkille. Kuminauhalenkin avulla saa varmistettua, että pullo pysyy pussissaan, ja pullon sai ihan kätevästi irrotettua ja palautettua paikalleen liikkuessa.

Noin tunnin lenkillä en ainakaan ehtinyt huomata, että vyö olisi pahemmin painanut tai hiertänyt. Hieman jouduin hakemaan sitä, mikä olisi sopiva kireys vyölle, mutta kyllä tuo setti oli huomattavasti kätevämpi kuin irtopullo kädessä.

Socin shortsit.
Vyössä on pullon molemmilla puolilla vielä vetoketjutaskut, joihin saa helposti talletettua vaikkapa avaimet ja vähän rahaa. XXL:n verkkokaupasta tekemäni ostos vaikuttaa siis ainakin näin alkuun hyvältä!

Sunnuntaina tajusin ottaa testiin myös juoksushortsit, jotka ostin jo toukokuussa Stadiumilta - taisin unelmoida kesäisistä juoksusäistä. Socin shortsit eivät ole kuvassa edukseen, mutta ihan ei itsetunto riitä siihen, että kuvaisin tamineita päälle puettuna. :) Shortsit ovat teknistä materiaalia ja niissä on sisätrikoot. Kokonaisuus tuntui todella hyvältä päällä, ja nyt vain toivon vähän lämpimämpiä säitä, että saan shortsit vielä uudelleen käyttööni.

Tällä hetkellä sää on täällä keskisessä Suomessa kohtuullisen karmea. Vettä sataa ainakin kolmatta päivää putkeen, tuulee ja on koleaa. Vaikka en ihan hellettäkään kaipaa, olisi hieman kesäisempi ilmanlaatu aika jees. Lauantaina on edessä pikkuinen juoksutapahtuma, johon menen juoksemaan kympin lenkin. Siksi toivoisin ainakin lauantaille pientä sadetaukoa ja ehkä auringon pilkahdustakin.

Suuria tavoitteita minulla ei kymmenen kilometrin juoksulle ole. Lähinnä menen testaamaan juoksukuntoani, mutta laiskanpuoleisen kesäkuun jälkeen en odota hurjia kellotuksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja