Lomatunnelmia - lepoa ja liikuntaa


Syysloma tuli tänä(kin) vuonna todella tarpeeseen: erityisesti perheen pienimmän kanssa viimeiset hoitopäivät ennen pidempää vapaata olivat aika nihkeitä ja aamuheräämiset vaikeita. Loma tuli siis todella oivaan aikaan, ja nyt on viikon verran saatu ladata akkuja, jotta jaksetaan rutistaa jouluun saakka.


Lokakuun myötä säät ovat viilenneet, mutta syyslomalla saatiin silti nauttia varsin mukavista syyspäivistä - pilvisistä kylläkin mutta myös sateettomista! Ulkoillessa huomaa, että kyllä lokakuussakin on luonnossa kaunista katseltavaa, kunhan vain malttaa pysähtyä.


Etukäteen toivoin, että lomalla saisin levätä ja liikkua. Molemmat toiveet toteutuivat: nukuin hyvin, vietin perheen kanssa leppoisia syyspäiviä ja pääsin liikkumaan.

Pyhä-Häkin kansallispuistossa.
Syysloman alkupäivinä suuntasimme Pyhä-Häkin kansallispuistoon pienelle retkelle, ja nautin päivästä suuresti. Ehdottomasti täytyy suunnata samoihin maisemiin uudelleen, miksei myös muihin lähialueen kansallispuistoihin ja luontomaisemiin.


Lenkille pääsin myös: viikon aikana tuli juostua kolmisenkymmentä kilometriä, mikä on minulle varsin hyvä määrä. Tällä viikolla juokseminen tuntui todella mukavalta ja rennolta, ja huomasin moneen kertaan, että odotin lenkkiä suurella innolla. Kunpa into säilyisi jatkossakin!Hämärtyvissä illoissa on omaa viehätystään, ja viikon mittaan tuli pari lenkkiä tehtyä taskulampun tai katuvalojen loisteessa. Sen tosin huomasin, että nykyajan Viiltäjä-Jackista kertovan dekkarin kuunteleminen iltapimeällä ei ole ihan kaikista fiksuin veto. Pari kertaa syke taisi pompsahtaa aika korkealle, kun näin varjoissa "outoja lymyilijöitä".


Nyt alkaa olla lokakuu lopuillaan. Edessä on työntäyteistä elämää mutta toivottavasti myös aikaa itselle ja liikunnalle. Marraskuussa olisi muuten mahdollisuus osallistua marrasputkeen - se täytyy ottaa harkintaan!

Kommentit

  1. Kivoja lomatunnelmia! Minäkin harkitsen marrasputkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva loma. :) Marrasputki hieman houkuttaa, josko sen avulla saisi pidettyä juoksuintoa yllä, kun lähestytään vuoden pimeintä ajanjaksoa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja