Oivalluksia-haaste

Sain pikkuliten-blogista Oivalluksia-haasteen, jonka on ideoinut Nina. Ohjeistus on tässä:
Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste
Tässä minun oivalluksiani:

Hevoset. Nuorena olin intohimoinen hevostyttö, ja nyt esikoiseni on samalla tiellä. Täytyy tosin todeta, että yritin kyllä tarjota tyttärelle muitakin harrastuksia huilunsoitosta jalkapalloon, mutta hevoset ovat asettuneet hänen sydämeensä lähtemättömästi. Ja hyvä niin, sillä onhan ratsastaminen monella tapaa hieno harrastus!


Lappi. Mieltä rauhoittava ja sykähdyttävä matkakohde, jonne palaan mielelläni aina uudelleen.


Espanja. Viime keväänä tuli käytyä ensimmäistä kertaa Barcelonassa, ensi keväänä kutsuu eteläinen Espanja. Espanjan kielen opiskelun aloitin vuosi sitten ja toivon, että joskus voin viettää hieman pidemmän ajan Andalusian alueella.


Sielunmaisemani. Rakas, jo lapsuudesta saakka tuttu ranta, jonka äärellä mieli rauhoittuu.


Oma piha. Kirsikankukat ovat kesän merkki, joka kantaa mukanaan lupauksia ja hyviä odotuksia.


Opiskeleminen. Olen jonkinlainen ikuinen opiskelija, joka on toistuvasti pettänyt lupauksensa olla haalimatta lisäopintoja. Aloitin alkukesästä erityispedagogiikan perusopinnot, joiden myötä päädyin vierailulle Valteri-erityiskouluun. Kännykkään tallentui kuvia hienoista seinämaalauksista.


Perhe. Taidan olla melkoinen leijonaemo, ja lapseni ovat minulle äärimmäisen tärkeitä, kuten on myös muu perhe.


Elämykset. Yksi viime kesältä mieleen jäänyt tapahtuma oli pieni kyläfestivaali, jossa esiintyi nuoruusvuosilta tuttu Miljoonasade. Vieläkin mieltä lämmittää muisto hyvästä tunnelmasta, upeasta seurasta ja hyväntuulisesta keikasta.


Elämä. Tänä syksynä olen vieraillut useampaan kertaan sairaalassa, ja siellä kännykkään tallentui ikkunalle ripustettu koriste. Kuva muistuttaa minua siitä, että elämä on haurasta ja yllättävää ja asiat voivat muuttua hyvin äkkiä. Siksi on tärkeää tehdä asioita, joista itse nauttii ja joita pitää tärkeinä. Vaikka työ on minulle tärkeää, asetan sen edelle läheiseni ja oman hyvinvointini, ja ajattelen, että elämä ei saa olla vain kiirettä ja rahan perässä juoksemista.


Kirjat. Lukeminen on ollut tärkeä osa elämääni lapsuudesta saakka, vaikka välillä on ollut aikoja, kun kirjat ovat jääneet hieman taka-alalle. Aina ne kuitenkin ovat tiensä luokseni taas löytäneet.

Oli kiinnostavaa kaivella oman kännykän kuvavirtaa. Olin etukäteen varma, että löydän tähän postaukseen vain luontokuvia, mutta olihan siellä muutakin.

Olisipas kivaa, jos ainakin Henna ja Katja tarttuisivat tähän haasteeseen. Ja toki muutkin, jotka tämän postauksen sattuvat lukemaan!

Kommentit

  1. Ihania kuvia ja ajatuksia elämästäsi <3 Mun piti laittaa heti luettuani tämän Miljoonasade soimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja haasteesta, poppis! :) Miljoonasade oli muuten livenä tosi hyvä, en ollut aiemmin bändin keikalla ollutkaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta