Itsenäisyyspäivänä ajatuksia kohti kevättä

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Meillä ei voisi sää paljon upeampi enää olla. Pakkasta 16 astetta ja huikean hieno auringonpaiste: talvisäätä parhaimmillaan. Toki kylmyys on sitä luokkaa, että ulkona ei viitsi ainakaan seisoskella kovin pitkään, mutta aamun lumitöitä tehdessä ei tullut vilu, kun oli riittävästi vaatetta päällä.


Olen nyt ihan tosissani yrittänyt ryhdistäytyä lihaskuntotreenin ja kehonhuollon suhteen. Yhtenä hyvänä innoittajana toimii HCR, jonka jouluhaaste tuo päivittäin eteen erilaisia pieniä treenejä. Esimerkiksi tänään ohjelmassa olivat aasinpotkut, jotka sujuivat kätevästi heti lumityörupeaman jälkeen.


Yksi suuri innoittaja treenin parantamisessa on tuleva kevät: ilmoittautuminen toukokuun Helsinki City Runiin on tehty! Edessä on siis elämäni ensimmäinen puolimaraton, ellei mutkia matkaan ilmaannu, ja siihen haluan valmistautua huolella.

Treeni ei toki rajoitu pelkästään juoksuun ja HCR jouluhaasteeseen vaan teen myös Polarin ohjelman mukaisia core-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Jospa näillä eväillä pääsisi maaliin 13.5.2017 Helsingissä.

Kommentit

 1. Hei, piti tulla tännekin kommentoimaan, että ihan mahtava juttu, että olet ilmoittautunut ekalle puolikkaalle! :) Paljon tsemppiä! Ja hyvä vaan, että aiot jatkaa monipuolisesti myös lihaskunto/liikkuvuustreenejä, niistä on paljon apua! Mukavaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaamisesta, Karoliina - sitä varmasti tarvitaan! Kuten myös monipuolista treeniä. Sen suhteen motivaatiota lisää tuo toukokuussa häämöttävä tavoite. :)
   Kiitos, hyvää joulunodotusta myös sinulle!

   Poista
 2. Tsemppiä ekalle puolikkaalle! Sullahan on jo nyt loistava juoksukunto. Seuraan innoissani treenaustasi HCR:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovin suurta luottamusta juoksukuntoani kohtaan minulla ei vielä ole, mutta en myöskään aseta suuria aikatavoitteita ensimmäiselle puolikkaalleni. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja