Liikuntaviikonloppu

Kevään tuntua!
Viikonloppuna oli Suomen talvi parhaimmillaan. Erityisesti lauantaina oli kertakaikkisen upea sää: aurinko paistoi ja elohopea oli nollan tuntumassa. Olikin melkein pakko suunnata ulos tankkaamaan aurinkoenergiaa!


Läheisen järven jäällä oli luistavaa ja muutenkin mukavaa hiihdellä. Lunta ei juuri ollut, joten hyvin sopi hiihdellä paitsi ladulla, myös ladun vieressä. Kilometrejä kertyi reilut viisi ihan huomaamatta.

Hiihdon jälkeen kävin vielä kevyellä lenkillä. Seurakseni sain yllättäen tyttäreni, joka toivoo, että osallistuisimme kesällä yhdessä johonkin polkujuoksutapahtumaan. Saapa nähdä, kuinka käy, tuleeko polkujuoksuun lähdettyä!


Sunnuntaina suuntasimme saman järven jäälle uudemman kerran, vaikkei aurinko enää paistanutkaan. Tuuli oli edellispäivää kovempi, ja menomatkalla sai puurtaa ihan kunnolla, että pääsi etenemään. Paluumatka olikin sitten huomattavasti keveämpi myötätuulessa - hyvä noin päin!

Hiihtäminen järven jäällä on erityisen mukavaa, kun ei ole ylämäkiä. Eipä toisaalta alamäkiäkään, mutta tasaisella on helppoa pitää kuormitus keveähkönä, mikäli sellaista haluaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja