Onneton treeniviikko

Alkuviikon kaunis auringonpaiste.
Viime viikon tapaan tälläkin viikolla jäi Polarin juoksuohjelma vain suuntaa antavaksi. Asiaan vaikutti eniten se, että talviflunssa ulotti kouransa perheeseemme. Toiseksi vietimme Syyspojan kanssa talvilomaa, eikä aina olisi ollut aivan helppoa saada aikaa omille lenkeille - siitä ei sitten lopulta tarvinnut huolehtia, kun lenkille ei sairastumisen vuoksi tehnyt mieli muutenkaan.

Viikko alkoi sikäli poikkeuksellisesti, että sain pojan lisäksi toisenkin kaverin lenkille: meillä hoidossa ollut koira olikin kiitollinen ulkoilukaveri, josta sai seuraa aina, kun halusi. Tiistaina tuntui, että hoidokki kävi jo vähän patistelemassa meitä ulkoilmaan, kun meinasimme unohtua sisälle ihmettelemään räntäsadetta, joka sittemmin vaihtui vetisemmäksi.

Kävelykaveri.
Lopulta talvilomaviikko näytti liikunnan suhteen tältä:
 • Maanantaina ulkoilua jäällä tunnin verran, siitä ei tosin ole dataa. Lisäksi kävelyä kaksi kilometriä sekä voimaharjoittelua 25 minuuttia.
 • Tiistaina melko raskas kävelylenkki rattaita lumessa työntäen, yhteensä 4.6 km. Lisäksi kymmenen minuutin liikkuvuusharjoitus.
 • Keskiviikkona kävelylenkki rattaita työntäen 2.2 km. Päälle puolen tunnin kevyt hölkkä, 3.3 km.
 • Torstaina hieman ulkoilua.
 • Perjantaina ja lauantaina lepoa, television tuijottamista ja herkuttelua.
 • Sunnuntaina pieni ulkoiluhetki.
Sunnuntain suloinen sää houkutteli työntämään nenän ulos.
Ei ole sairastaminen kivaa, ei. Lomalla mielellään tekisi jotain muuta kuin yskisi ja lepäisi, mutta toisaalta eipä ole tarvinnut stressaantua tekemättömistä töistä tai siitä, kuka kipeää lasta hoitaisi. Toivottavasti lepo korjaa olotilan piakkoin sellaiseksi, että lenkkarit saa taas jalkaan sujauttaa.

Kommentit

 1. Kyllä se siitä! =) Ajattele, että lepo tekee hyvää ja levossa keho rentoutuu, palautuu ja kehittyy. =) Jaksaa taas rasittua kovemmista viikoista. On ihan fiksua levätä, kun siltä tuntuu. Itsellenikin lomaviikko oli lähes juoksuton..

  Tsemppia uuteen juoksuviikkoon ja juoksuiloa!

  LISÄKSI:

  Blogimaailmassa on nyt tosi trendikästä kirjoittaa kaverikirjaa niinpä TAKOMORUNNERS teki siitä ihan oman version ja haastaa omia bloggaajia vastamaan kirjaan ja haastamaan mukaan myös muita juoksun ystäviä. Kirjoittaisitko JUOKSUKAVERIKIRJAANI? Kopioi kysymykset blogipostauksestani ja kirjoita omat vastauksesi - julkaise blogissasi ja tule huikkaamaan mun kaverikirjasivun kommentteihin, että olet kirjoittanut ja jaa linkki postaukseesi. =) Ja jaa tietysti kaverikirjaa eteenpäin. =) KIITOS!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika: kyllä tämä tästä alkaa helpottaa. Nyt on olo jo parempi, luulen että kunnon lepo oli se, mitä oikeasti tarvitsin.

   Kiitos kutsusta juoksukaverikirjaan! Täytyypä yrittää vastailla kysymyksiin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja