Loma Espanjassa


Nyt, kun olen taas ehtinyt tottua Suomen kylmään kevääseen ja vaihteleviin säihin, on kiva palata Espanjan lomatunnelmiin kuvien ja muutaman sanasen myötä. Aktiiviloma Aurinkorannikolla oli ehdottomasti yksi kuluneen kevään kohokohtia, ja kovasti toivon, että vastaavanlainen loma on mahdollinen uudelleen joskus tulevaisuudessa.


Majoituimme Benalmádenassa, joka sijaitsee Fuengirolan ja Torremolinoksen välissä. Me asuimme aivan kaupungin vanhan osan, Pueblon, vieressä, ja kauniiseen valkoiseen kylään oli sopivan mittainen kävelymatka, joka taittui muutamassa minuutissa. Kylästä löytyi niin ravintoloita, kauppoja kuin leipomokin, joka pelasti eräänkin aamun, kun juoksin patongin perässä ympäri kylää.


Rannalle oli loma-asunnoltamme matkaa, mutta toisaalta emme rantaelämää isommin kaivanneetkaan. Hienoa oli kuitenkin se, että vuorenrinteessä sijaitsevan asunnon ikkunoista ja terassilta näkyi meri!


Tärkeä osanen lomaamme oli ratsastaminen, siitä löytyy erillinen postaus täältä. Lisäksi aktiivisuutta lomaan toivat hölkkälenkit lähikylän mäkisessä maastossa ja toisaalta rannalla, missä maasto onneksi oli tasaisempaa.


Espanjalainen ilmasto on näin keväällä todella miellyttävä. Parinkymmenen lämpöasteen lukemat tuntuivat ajoittain helteeltä, kun aurinko pääsi kunnolla porottamaan. Liian kuuma ei kuitenkaan ollut, mutta suomalaisena nautin, kun ulos sai lähteä ilman takkia.


Pieni kaipuu Espanjaan jäi rintaa loman jäjiltä kaihertamaan, vaikka mukavaa oli kotiin palata. Loma oli ihanan rentouttava piristysruiske keskellä kevään kiireitä, ja nyt muistot lämmittävät mieltä.

Fuengirolaa.

Kommentit

  1. Voi ihanaa. Täälläkin espanjan muistot lämmittää mieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon sen, Satu. :) Huhtikuun harmaus ei ahdista nyt juuri ollenkaan, kun sai välillä nauttia Espanjan väreistä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja