Maaliskuu


Maaliskuu oli vaihteleva treenikuukausi. Kuukauden alku meni lähinnä lepäillessä, koska sairastuin flunssaan. Niinpä maaliskuun puolivälissä juoksukilometrejä oli kertynyt vaivaiset parikymmentä.


Flunssan hellitettyä pääsin paremmin kiinni harjoitteluun, ja viikolla 11 juoksukilometrejä kertyi reilut 20, seuraavalla viikolla yli 30. Tiistai 21.3. oli käänteentekevä, kun osallistuin tasotestiin, josta saatujen tulosten perusteella selvisi, että olin harjoitellut jopa liian matalilla sykkeillä. Olenkin iloinen, että tulin tasotestissä käyneeksi, sillä nyt tuntuu, että olen paremmin perillä siitä, kuinka minun pitäisi harjoitella tulosten saavuttamiseksi.


Kuukauden viimeiset päivät menivät työmatkalla, joten en kyennyt juoksemaan niin paljon kuin toivoin. Kävelykilometrejä kylläkin kertyi runsaasti, ja maaliskuussa kävelin yhteensä peräti 32.9 kilometriä. 


Juoksin maaliskuussa yhteensä 91 kilometriä. Satasen tavoite siis jäi saavuttamatta, mutta en anna sen vaivata mieleni, kun muutoin tuli liikuttua reilusti yli sata kilometriä. Kävely, juoksu ja hiihto yhteen laskettuna kilometrejä tuli mittariin yli 130.


Oheisharjoitteiden suhteen minua vaivasi laiskuus: voimaharjoittelua, coretreeniä ja liikkuvuusharjoituksia tuli tehtyä yhteensä vain kolmen vartin verran.


Maaliskuuhun mahtui siis monenlaista, mutta niin mahtuu huhtikuuhunkin. Kuukausi alkoi työmatkalla, jatkuu aktiivilomalla Espanjassa ja sisältää toivottavasti monia hyviä liikuntahetkiä ja -elämyksiä.
Työmatkalla Slovakiassa nähtyä.
Helmikuun liikuntakooste löytyy täältä ja tammikuun kuulumisiin voi kurkistaa täällä.

Kommentit

 1. Odotan jo innolla aktiiviloman kuulumisia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan, että saan kuvat ja ajatukset järjestykseen. :)

   Poista
 2. Moikka!

  Tulin kiittelemään, että kirjoittelit aikaisemmin Juoksukaverikirjapostauksen, jonka nykyversio (idea varmasti toisaalta) on Takomorunners-heimolaisilta. Nyt kokosimme yhteen kaikki löytämämme juoksukaverikirjapostaukset ja sinä sekä lukijasi olette erittäin tervetulleita lukemaan niitä sivuillemme.

  Juoksukaverikirja on edelleen auki ja sivuja riittää, joten kuka tahansa juoksunystävä voi kirjoittaa postauksensa sinne. Kiitos ja tervetuloa lukemaan juoksubloggaajien postauksia. =)

  http://www.takomorunners.com/2017/04/takomorunners-juoksukaverikirja.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, täytyykin käydä lukemassa postauksia! Ja kiitos, kun haastoit minut mukaan kirjoittamaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja