Kesäkuun liikkumiset


Kovin aktiivisesta kuukaudesta ei voi puhua, mitä kesäkuuhun tulee, mutta liikuttua sentään tuli, edes vähän. Juoksun suhteen hankaluuksia on aiheuttanut riittävän ajan löytyminen, kun kiirettä on ollut monenlaista. Lisäksi päivähoidosta kesälomalle jäänyt pikkumies on pitänyt huolta siitä, että äidillä on ollut muutakin tekemistä kuin juoksennella ympäriinsä.

Juoksukilometrejä kertyi yhteensä 74.9, käveltyä tuli 14.1 km ja pyörän päällä viihdyin 12.2 kilometrin verran. Lisäksi soutua 2.3 km, voimaharjoittelua ja corea 45 minuuttia sekä liikkuvuusharjoittelua 20 minuuttia. Ei siis mitään mahtavia määriä, ja pitkästä aikaa viikottaiset liikkumiseen käytetyt ajat jäivät useamman kerran alle tavoitteeni, joka on neljä tuntia. Lajikirjo kuitenkin on ihan hyvä.

Toisaalta aktiivista elämää on tullut kyllä muutoin vietettyä. Kodin puunaamista, mökkeilyä, töitä, pieniä päiväretkiä sinne ja tänne, yksi Helsingin-reissu Rockfesteineen ja Seurasaarineen... Onhan siinäkin jo jotain.

Vielä on mietinnässä, osallistunko heinäkuussa johonkin juoksutapahtumaan vai en. Joka tapauksessa aion nauttia kesästä ja luonnosta, ja #lajikokeiluhaaste odottaa sekin toteuttajaansa.

Aiempien kuukausien koosteet:

Kommentit

  1. Mullakin on ollut kiireinen kesäkuu, sitä on liikkeellä. Ihan hyvät nuo sun liikkumiset on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se toisaalta kivaa, että puuhaa riittää! :) Kyllähän tuo kilometrimäärä ihan ok on, mutta heinäkuussa toivon pystyväni parempaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja