Viikon 23 liikkumiset


Kesäkuu ei ole lähtenyt liikkeelle kovinkaan suurella liikkumisinnolla, mutta jotain sentään tuli viime viikonkin aikana tehtyä. Maanantaina juoksin kuukauden ensimmäisen lenkin, joka oli vauhtikestävyysharjoitus. Meno tuntui varsin mukavalta, vaikka takana oli kiireinen viikonloppu matkustamisineen.

Pyörälenkillä.
Keskiviikkona tuli pitkästä aikaa hypättyä pyörän selkään. Seitsemän kilometrin pyörälenkki ei tarjonnut mitenkään kevyttä treeniä, kun Syyspoika oli mukana peräkärryssä ja maasto kohtuullisen mäkistä. Niinpä torstaina olikin PK-lenkin vuoro. Lähes helteisessä säässä ja hieman raskaassa maastossa vauhti ei noussut kovin kummoiseksi mutta mukavaa oli.

Perjantaina en taas lenkille ennättänyt, koska muut velvoitteet tulivat väliin. Liikuttua kuitenkin tuli sekä perjantaina että lauantaina niin, että päivien aktiivisuustavoitteet täyttyivät helposti. Reissu Helsinkiin sisälsi sopivassa määrin kävelyä ja ulkoilua, muutenkin oli kivaa irtautua hetkeksi kotiympyröistä.

Sunnuntaina kävimme ennen kotiinlähtöä kävelemässä Seurasaaressa. Paikka osoittautuikin varsinaiseksi keitaaksi kaupungin tuntumasssa: en ihmettele sen suosiota ulkoilualueena.

Viikon viimeinen lenkki ajoittui sunnuntai-iltaan. Viilenevässä säässä neljä kilometriä taittui noin puolessa tunnissa kevyesti ja mukavasti.


Tässä vielä kooste viikon liikkumisista:

 • Maanantaina VK-harjoitus 1 tunti, 8.46 km. Keskisyke 153.
 • Tiistaina lepo.
 • Keskiviikkona pyöräilyä 39 minuuttia, 7 km. Keskisyke 143. Lisäksi liikkuvuusharjoitus 10 minuuttia.
 • Torstaina PK-lenkki 45 minuuttia, 5.13 km. Keskisyke 141.
 • Perjantaina lepo.
 • Lauantaina lepo.
 • Sunnuntaina kävelyä 3.5 km. Lisäksi PK-lenkki 29 minuuttia, 4 km. Keskisyke 137.
Juoksua yhteensä 17.9 km.


Seurasaaressa.

Kommentit

 1. Peukku peräkärrymatkustajalle, tutunnäköinen vekotin! Kärryn kanssa on tosi kelvää mennä tasaisella asfaltilla sekä juosten että pyöräillen, mutta auta armias kun tulee mäkiä. Ja treeni muuttuu vuosi vuodelta raskaammaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan kevyesti ei kärry enää meillä liiku, mutta kätevä vekotin se joka tapauksessa on.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja