Välipaloja


Puolukkasmoothie.
Kun on tarpeeksi kauan syönyt välipalaksi leipää ja hieman vielä lisää leipää, alkaa kummasti kaivata välipaloihin muitakin vaihtoehtoja. Smoothieita olen suunnitellut pitkään tekeväni, mutta jostain syystä kynnys tarttua toimeen on ollut korkea. Pari epäonnistunutta kokeilua ei juuri innostanut uusiin testauksiin.

Mutta onneksi tuli testattua viimein Valion puolukkasmoothien reseptiä, joka löytyy täältä. Raikas ja mainiosti kesään sopiva välipala syntyy helposti maitorahkasta, sokerista, marjakeitosta ja jäisistä puolukoista. Tämä on uusi välipalasuosikkini! Eikä haittaa lainkaan, että viime kesän puolukat saa käytettyä tähän herkkuun, ne kun tuppaavat muutoin unohtumaan pakastimen perälle.

Kerrosjugurtti.
Toinen herkku, jota tosin tulee harvemmin harrastettua, on kerrosjugurtti. En muista, mistä reseptin alkujaan löysin, mutta välipala muodostuu helposti laittamalla kulhoon kerroksittain maustamatonta jugurttia, granolaa, pakastemustikoita ja vielä yksi kerros jugurttia. Välipalaa voi vielä makeuttaa lorauksella juoksevaa hunajaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja