Elokuun ensimmäisen viikon liikkumiset

Näkymiä trampoliinilta.
Heinäkuu taittui elokuuksi, ja niin se vain on, että väkisinkin syksy hiipii mieleen. Tuntuu siltä, että kesällä olisi pitänyt ehtiä enemmän, mutta samalla ymmärtää, että turha on tekemätöntä surra, parempi katsoa eteenpäin. Viimeisen lomaviikon kunniaksi päätimme tehdä ex tempore -matkan Tallinnaan, mutta muutoin viikko sujui kotimaisemissa sillä ajatuksella, että nyt nautitaan viimeisistä kiireettömistä hetkistä ennen kuin arkipyörä pääsee taas täyteen vauhtiin.

Maanantaina, heinäkuun viimeisenä päivänä, tuli sekä käveltyä että juostua. Reilun puolen tunnin PK-lenkin kävin pinkaisemassa sillä aikaa, kun mies laittoi ruokaa. Ihan parasta onkin päästä lenkin jälkeen suihkun kautta suoraan ruokapöytään!

Elokuu alkoi tiistaina trampoliinihyppelyllä lapsen kanssa. Ensimmäistä kertaa trampalla heiluessa laitoin kellosta harjoituksen päälle ja totesin, että kyllä vain saa lapsen kanssa ilakoidessakin hien pintaan ja sykkeen nousuun.


Keskiviikko oli monitreenipäivä, kun ensin ohjelmassa oli voimaharjoittelua kahvakuulalla, sitten lyhyt lenkki, johon sisältyi sadan metrin kovia vetoja, ja lopuksi vielä avovesiuintia. Viimeksi mainitun lajin kohdalla totesin, että järvivesi ei kovin lämpimäksi ehtinyt koko kesänä - enää ei taida toivoa lämpenemisestä juuri olla.


Torstaina päätin ottaa ilon irti kiireettömästä päivästä ja odotettua paremmasta säästä. Lähdin Syyspojan kanssa lenkille motolla ei kiirettä mihinkään. Poika istui rattaissa ja minä vuorottelin hölkkää ja kävelyä siten, että sain sykkeen pysymään PK-alueella. Tavoite toteutui yllättävän hyvin, vaikka rattaat vastusta lisäsivätkin. Käytännössä ylämäet piti kävellä, joten keskivauhti ei noussut kummoiseksi, mutta oli kivaa taivaltaa lapsen kanssa leppoisassa kesässä ja ihmetellä tien varrella eteen osuneita asioita, niin kuin vaikkapa päivänkakkaroita ja junarataa.

Perjantaina lähdimme pikalomalle Tallinnaan, joten päivä kului lähinnä autossa ja laivassa. Lauantaina tein kävelylenkin Tallinnassa, mutta sunnuntaille suunnitellut treenit jäivät väliin matkaväsymyksen vuoksi.

Tallinnassa.

Kokonaisuudessaan viikko ei tälläkään kertaa ollut mitenkään huikean onnistunut, mutta valopilkkuihin lukeutuu ehdottomasti tuo torstain kärrylenkki.

Tässä vielä koontia:
  • Maanantaina kävelyä 2.1 km sekä PK-lenkki 32 minuuttia, 4.5 km. Keskisyke 143.
  • Tiistaina trampoliiniliikuntaa 15 minuuttia ja kävelyä 3.1 km.
  • Keskiviikkona voimaharjoittelu kahvakuulalla 20 minuuttia, juoksu 2.3 km (sadan metrin vedot  keskivauhdein 4:56, 5:17 ja 4:24) sekä avovesiuintia.
  • Torstaina PK-lenkki 1:14:10, 8.5 km. Keskisyke 132. Lisäksi 10 minuutin keppijumppa.
  • Perjantaina lepo.
  • Lauantaina kävelyä 2 km.
  • Sunnuntaina lepo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja