Viikko 34/2017Viikko alkoi polkujuoksulenkillä, josta lisää täällä. Tiistaina huomasi, että liikunta oli ollut tavallisesta poikkeavaa, sillä sekä etureidet että pohkeet olivat kipeät. Ei varmasti olisi haitaksi, jos poluilla tulisi treenattua enemmänkin.

Tiistai oli lepopäivä ja keskiviikkona suuntasin kevyelle, palauttavalle lenkille. Pitkästä aikaa sykkeitä piti vahtia tavallista enemmän, mutta PK1-alueella sain kokonaisrasituksen varsin hyvin pysymään. Vain parissa ylämäessä syke piipahti PK2:n puolella. Torstain PK-lenkillä syke pysyi helpommin alhaalla - ehkä tasaisemman maaston ansiosta.

Perjantaina oli viikon kovimman treenin aika, kun juoksin upean aurinkoisessa aamussa vauhtilenkin. Auringonpaisteesta huolimatta oli sopivan viileää, joten olosuhteet olivat varsin optimaaliset. Alkuun jalat painoivat ja tuntui, että mitenkään en saa VK-alueella juostua kolmea varttia, mutta niin vain olo vetristyi ja juoksu sujui loppujen lopuksi kivasti.

Lauantaina oli lepopäivä, mutta puuhailtua tuli sen verran paljon, että päivän aktiivisuustavoite täyttyi helposti. Sama juttu sunnuntaina, tosin päivään sisältyi myös corea.

Vaikka viikko oli kokonaiskuormitukseltaan paria edellistä hieman kevyempi, kertyi juoksua silti 27.79 kilometriä. Olen tyytyväinen aktiivisen viikon antiin.

Maanantain polkulenkillä.
Tässä vielä viikko koottuna:
  • Maanantaina polkujuoksua 1:31:41, 8.48 km. Keskisyke 141.
  • Tiistaina lepo.
  • Keskiviikkona kevyt PK1-lenkki 45 minuuttia, 5.22 km. Keskisyke 134. Lisäksi kävelyä 2.2 km ja venyttelyä 23 minuuttia.
  • Torstaina kevyt PK-lenkki 33 minuuttia, 4.05 km. Keskisyke 132. Lisäksi kävelyä 3.1 km.
  • Perjantaina VK-lenkki 1:07:12, 10.04 km. Alkuun verkka PK-alueella 10 minuuttia (keskisyke 129), sitten VK-alueella 45 minuuttia (keskisyke 167). Loppuverkka 12 minuuttia PK-alueella (keskisyke 144).
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina core 20 minuuttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja