Viikon 32 liikkumiset

Elokuinen aamuaurinko.
Arjen alkaminen on merkinnyt paluuta rutiineihin ja säntillisempiin aikatauluihin, mikä näkyy myös liikkumisessa. Pitkästä aikaa viikkoa voi luonnehtia varsin tehokkaaksi, ja siitä olen iloinen.

Viikko alkoi tehoharjoituksella ja ensimmäistä kertaa aikoihin lenkkikaverin kanssa, mikä oli todella kivaa. Kaverin kanssa juostessa vauhti vain meinaa aina karata turhan kovaksi, kuten tälläkin kertaa, mutta tulipahan tehtyä vähän pidempi VK-harjoitus. Tiistaina olikin hyvä palautella matalasykkeisellä lenkillä.

Keskiviikkona testasin uusimman Sport-lehden jalkatreeniä ja täytyy todeta, että jalkavoimissa on kyllä parantamisen varaa. Torstaina oli vuorossa kevyt aamulenkki ennen myöhäistä töiden alkamista, ja kosteassa elokuun aamussa oli kyllä kiva juosta, varsinkin kun uhkaavasta ilmeestä huolimatta vettä ei satanut oikeastaan ollenkaan. Perjantaina nautiskelin kesäpäivästä aamulenkillä, jonka tunnelmia enemmän täällä.

Viikonloppu meni levon merkeissä. Lauantain isompi siivousurakka tosin vei voimia ja sunnuntaina olo olikin sen verran uuvahtanut, että treenit jätin suosiolla väliin.


Tässä vielä kooste viikon liikkumisista:
  • Maanantaina VK-juoksu 1:26:56, 12.89 km keskisykkeellä 159.
  • Tiistaina palautteleva PK1-lenkki 40 minuuttia, 5.04 km. Keskisyke 131.
  • Keskiviikkona voimaharjoittelu (erityisesti jalat) 15 minuuttia + venyttely 10 minuuttia.
  • Torstaina kävelyä 3.1 km + PK-lenkki 39:20, 5.02 km. Keskisyke 141.
  • Perjantaina pitkä PK-lenkki 1:40:00, 12.22 km keskisykkeellä 143.
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina lepo.
Juoksua yhteensä 35.17 kilometriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja