Viikko 39/2017

Historiallinen hahmo Jyväskylän Kirkkopuistossa.

Hyvä juoksuviikko muodostui syyskuun viimeisestä viikostakin. Muutenkin viikon kannet saa sulkea hyvillä mielin: sain hieman kuitattua univelkoja, joten väsymys ei enää ole alituinen seuralainen; sain nauttia ihanista syyssäistä; pahimmat kiireet ovat helpottaneet ja muutamat rästityöt on nyt viimein tehty.


Viikko alkoi suorastaan kesäisissä tunnelmissa maanantaina. Lenkillä riitti t-paita, aurinko paistoi ja elämä tuntui hymyilevän täydellä teholla. Ihan samanlaisia säitä tuskin on enää hetkeen odotettavissa, mutta olipa kivaa, kun syyskuussakin sai vielä nauttia lämmöstä.

Tiistaina lepäilin ja keskiviikkona oli kovemman VK-lenkin aika. Keskivauhti 6:33 tuntui paremmalta kuin odotin, joten siitäkin tuli hyvä mieli.

Torstaina palauttelin kovalta lenkiltä kevyellä puolituntisella, ja illalla kävimme perheen kanssa ihastelemassa jokavuotista Jyväskylän Valo -tapahtumaa, josta tuo ylin kuva on. Ihastuttava perinne tuo kaivattua valoa syksyn pimeyteen.

Perjantaina oli pitkiksen aika. Fiilis oli jälleen oikein mainio, vaikkei enää kesäisiä lämpöjä ollutkaan tarjolla - ennemminkin syksyistä tihkua. Hienoja syysvärejä joka tapauksessa.

Syksyn väreistä nautin myös sunnuntain lenkillä. Kostea sää ei haitannut lainkaan, kun nautin täysin siemauksin uskomattomasta väriloistosta ympärilläni.


Kilometrejä kertyi yhteensä 40. Tämä olikin viimeinen kovempi viikko ennen kahden viikon päästä juostavaa Vantaan puolikasta. Nyt on edessä keventelyä, ja ensi viikolla työmatka.

Tässä viikko vielä tiivistettynä:

  • Maanantaina palauttava hidas PK-lenkki 47 minuuttia, 6.09 km. Keskisyke 136, keskivauhti 7:42.
  • Tiistaina lepo.
  • Keskiviikkona VK-lenkki 1:20:49, 12.35 km. Keskisyke 160, keskivauhti 6:32.
  • Torstaina kevyt PK-lenkki 30 minuuttia, 3.39 km. Keskivauhti 8:49.
  • Perjantaina pitkä PK-lenkki 1:45:48, 13.08 km. Keskisyke 135, keskivauhti 8:05.
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina kevyt PK-lenkki 39 minuuttia, 5.17 km. Keskisyke 143, keskivauhti 7:32.
  • Yhteensä 40.08 km.
Polulla sunnuntaina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja