Viikko 40/2017

Slovakialaista Terchován kylää katsova.

Kuten etukäteen suunnittelin, juoksin tällä viikolla vähemmän kuin parilla edellisellä. Mistään lepolomaviikosta ei kuitenkaan voi puhua, sillä työmatka Slovakiaan verotti voimia jonkin verran - jos toki oli myös oikein antoisa.

Kotikonnuilla.
Alkuviikosta juoksin kotimaisemissa kaksi lenkkiä, sillä en ollut varma, kykenisinkö matkalla lenkkeilemään. Viikko alkoi mukavasti reippaalla VK-lenkillä maanantaina ja jatkui tiistaina kevyellä reilun tunnin PK-lenkillä.

Slovakiassa.

Keskiviikko kului kuta kuinkin kokonaan matkustaessa. Torstaina ehdin kuitenkin hieman tutustua lenkkeillen Terchován viehättävään kylään, jossa majoituimme. Kevyellä lenkillä huomasin, että matkan rasitukset varmasti painoivat kehossa jonkin verran, sillä syke oli tavallista korkeampi.

Terchován kylää.

Perjantainakin olisi ollut jonkinlaiselle lenkille aikaa, mutta voimia ei oikein ollut. Työskentely vieraassa maassa, matkustaminen ja runsas sosiaalinen elämä verottivat energiaa, joten päätin jättää iltalenkin väliin ja keskittyä lepäämään.

Retkellä Dieryn solassa.

Lauantaina seurueemme ohjelmassa oli retki Dieryn solaan. Retkestä enemmän täällä. Oli hienoa, että matkalla oli aikaa tutustua lumoavaan luontoon, liikkua ja haukata raitista ilmaa.

Sunnuntaille, kotimatkapäivälle, en edes suunnitellut minkäänlaista liikunnallista aktiviteettia. Päivän mittaan tuli kylläkin käveltyä runsaasti.

Tällä viikolla suunnitelmissani on palautua matkasta, juosta pari lenkkiä ja suunnata Vantaan puolikkaalle ensi lauantaina 
akut mahdollisimman täynnä.

Tässä viikko koottuna:
  • Maanantaina VK-lenkki 53:05, 8.02 km. Keskisyke 160, keskivauhti 6:36.
  • Tiistaina PK-lenkki 1:04:26, 8.3 km. Keskisyke 139, keskivauhti 7:45.
  • Keskiviikkona lepo.
  • Torstaina PK-lenkki 44:38, 5.21 km. Keskisyke 138, keskivauhti 8:33.
  • Perjantaina lepo.
  • Lauantaina vuoristoretki 2:40:54, 6 km. Keskisyke 112.
  • Sunnuntaina lepo.
Juoksua yhteensä 21.53 kilometriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja