Lokakuu 2017


Lokakuu 2017 on tarjonnut Suomen luonnossa liikkujalle väriloistoa ja vesisadetta, auringonpaistetta ja lunta. Säät ovat vaihdelleet mutta vaihtelua on tarjonnut myös tavallinen arki sillä tavoin, että tuntuu, kuin kuukausi olisi ollut tavallista pidempi.


Yksi kuukauden huippuhetkistä oli ehdottomasti Vantaan puolimaraton, jolla sain kokea, miltä tuntuu, kun juoksu kulkee ja unelmat toteutuvat, jopa yli odotusten. Oli upeaa, että pääsin hyvällä mielellä ja varsin hyvävoimaisena maaliin. Vauhdinjako onnistui hyvin enkä uuvahtanut kesken matkan. En voi edelleenkään olla muuta kuin tyytyväinen.

Slovakiassa.

Lokakuuhun sisältöä toi myös työmatka Slovakiaan. Reissussa pääsin myös lenkille ja vuoristoretkelle, mikä oli hienoa kaiken kokoustamisen ja istumisen vastapainoa.

Slovakiassa.

Kaiken lisäksi kuukauteen mahtui syyslomaviikko, joka tarjosi lepoa ja rentoutumista ilman sen isompia ohjelmia. Joskus parasta onkin juuri se, kun saa kotoilla ilman aikatauluja ja velvoitteita.

Juokseminen sujui hyvin, vaikka lomaviikon muutamat flunssaiset päivät verottivat treenaamista. Juoksukilometrejä kertyi loppujen lopuksi yhteensä 102.65.

Nyt marraskuussa moni hyppää marrasputkeen. Viime vuonna minäkin kokeilin, kuinka putkessa juokseminen sujuu, ja fiilikset olivat hyviä. Tunnelmia minun viimevuotisesta marrasputkestani löytyy täältä.

Tänä vuonna en kuitenkaan marrasputkeen osallistu. Syy on se, että tiedän jo nyt, että kuukausi tulee olemaan monin tavoin vaativa ja kiireinen - ei vähiten tulevan muuton vuoksi. Innolla kuitenkin seurailen, miten muiden marrasputket sujuvat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja