Marraskuu: kiirettä, kiirettä


Tiesin etukäteen, että marraskuusta tulisi kiireinen. En kuitenkaan arvannut, kuinka kiireinen. Tuntuu, että kuukausi oli pääosin kellon vahtimista, tiukkoja aikatauluja, juoksemista paikasta toiseen, päällekkäisyyksiä ja niiden kanssa luovimista, kiirettä, kiirettä, kiirettä. Yritä siinä sitten lenkkeillä ja huolehtia omasta voinnista.

Niin se vain on, että joskus vain on pakko työntää omat liikkumiset taka-alalle ja keskittyä asioihin, jotka vaativat huomiota enemmän - vaikka kuinka tietää, että liikkuminen on hyväksi.

Eniten marraskuuta kuormitti muutto uuteen kotiin. Viidessä vuodessa oli ehtinyt kertyä tavaraa sen verran paljon, että pakkaaminen vei hetken jos toisenkin. Muuttotavaroiden purkaminen vie sekin aikansa, eikä homma ole valmis vielä. Tavoitteena on saada jouluna huokaista siistissä kodissa.

Kotimaisemissa.

Kuukauteen mahtui myös työmatka Belgiaan, missä vierähti vajaa viikko ja ohjelmaa oli tarjolla yllin kyllin. Yhden kerran ennätin lenkkeillen tutustumaan uusiin maisemiin. Liikuttua tuli kyllä muutoin, sillä päivittäin mittariin kertyi parikymmentätuhatta askelta.

Belgialaista riehakkuutta.

Työmatkalta palattua kotona odottivat muuttolaatikot purkajaansa ja monenmoiset järjestelytyöt tekijäänsä. Väsymys oli senlaatuista, että en kuvitellutkaan ryntääväni heti liikunnan pariin, vaikka aikaa ehkä olisikin ollut.

Belgiassa.

Treeniaikaa kertyi kuukauden aikana vaatimattomat kymmenen tuntia. Juokseminen oli paitsi vähäistä, myös kohtuullisen suunnittelematonta. Yksi ainoa lenkki oli yli kymmenkilometrinen.


Yhteensä juoksua kertyi 84.04 kilometriä kuukauden aikana. Sekin on enemmän kuin uskalsin odottaa, joten hyvä näin. Toivon, että joulukuu tuo tullessaan enemmän aikaa liikunnalle ja myös virkeyttä. Väsymys vaivaa melkoisesti, mikä ei tosin liene ihme. Marraskuun pimeys yhdistettynä stressaavaan elämänvaiheeseen vie varmaan voimia keneltä tahansa.

Kommentit

  1. Kiitos! Nyt alkaa jo tuntua mukavalta, kun muuttolaatikot on lähestulkoon saatu purettua. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta