Kohti uutta vuotta
Vaikka viime vuonnakaan asettamani tavoitteet eivät täysin toteutuneet, on suunnitelmien tekeminen ja tulevaisuuden ennustamisen yrittäminen niin mukavaa puuhaa, että kirjaan jälleen muistiin ajatuksiani siitä, mitä alkanut vuosi voisi pitää sisällään.
 • Juoksutapahtumiin osallistuminen. HCR 2018 on jo kalenteriin merkitty. Konsepti on muuttunut runsaasti viime kerrasta aina reittiä myöden, ja innolla odotankin, millainen Helsinki City Running Day on. Viimevuotiseen aikaan (2:15) toivon selvää parannusta. Muita juoksutapahtumia en ole vielä lukkoon lyönyt, mutta voi hyvinkin olla, että Pekan Pyrähdykseltä lähden jälleen hakemaan aikaparannusta, sikäli mikäli tapahtuma taas järjestetään. Myös Finlandia Marathon entisessä kotikaupungissani voisi olla tänäkin vuonna osa syksyohjelmaani.
 • Aikatavoitteet. Kymmenen kilometrin ennätystäni yritän tänäkin vuonna parantaa: 55 minuutin alitus kelpaisi. Puolimaratonennätyksen toivon kirjautuvan alle 2:05-lukemiin.
 • Kokonaismäärät. Vuonna 2017 tavoittelemani 1200 kilometrin vuosisaldo jäi viitisentoista kilometriä vajaaksi. Tulos todistaa sen, että tavoite ei ole minulle mahdoton, joten otan sen uudelleen tähtäimeeni tänä vuonna.
 • Lihaskunto ja -huolto. Viime vuonna alkuvuotta leimasi harjoittelun monipuolisuus, ja lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteita tuli tehtyä kohtuullisen runsaasti. Monipuolisuus kuitenkin muuttui hyvissä ajoin ennen vuoden puoliväliä lähinnä yksipuolisuudeksi. Yritän siis tässä suhteessa parantaa tapani.
 • Juoksuhaaste 2018. Taivaanrannan juoksija -blogin Juoksuhaaste on mainio! Yritän saavuttaa haasteesta kaikki 40 kohtaa vuoden mittaan, jos toki tiedän jo nyt, että toisten kohtien toteuttaminen vaatii enemmän kuin toisten.
 • Matkailu. Viime vuosi oli todellinen matkavuosi, enkä tästä odota ihan samaa. Yksi matka kuitenkin on jo tiedossa: lokakuussa lähdemme perheen kanssa Yhdysvaltoihin, missä emme olekaan aiemmin käyneet.
 • Iloa elämään. Hyvän kunnon kautta rakentuu kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen huomannut, että kun liikun, voin henkisestikin paljon paremmin. Toivon, että tämä tunne säilyy, samoin kuin liikkumisen halu. Elämäniloa tuo varmasti myös koira, joka vihdoin, monen vuoden haaveilun jälkeen, muutti meille tammikuun toisena päivänä. Miten hellyttävä alku uudelle vuodelle onkaan tuo pieni, tuhiseva karvapallo.
Uusi perheenjäsen. <3

Kommentit

 1. Kiva tavoitelista sinulla! Tykkään listamaisesta muodosta ja voisin varastaa ideasi myös omaan blogiini.. Aika samanlaiset tavoiteotsikot minullekin tulisi, hieman erilaisin sisällöin. Tavoitteesi vaikuttavat tosi kivoilta ja jään innolla odottamaan postauksia niiden toteutumisesta.
  Ihana tuo uusi perheenjäsen! Onko hän vesikoira? Espanjanvesikoira? Sinä saat hänestä varmasti mahtavan lenkkikaverin. Meidän 11-vuotias portugalinvesikoiravanhun juoksee edeleen innoissaan kanssani lenkeillä niinkin energisenä että häntä luullaan pennuksi edelleen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva päästä lukemaan sinun tavoitelistaustasi! Saa nähdä, mitä tavoitteistani saan toteutettua, mutta joka tapauksessa on kiva vuoden päätteeksi katsoa, millaisia ajatuksia vuoden alussa olikaan.

   Espanjanvesikoira tosiaan on tuo meidän palleromme. :) Aikaahan tässä menee, ennen kuin lenkille päästään yhdessä, mutta toivon saavani koirasta lenkkiseuraa aikanaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja