Viikko 1/2018: juoksuhaaste on korkattu

Lunta, lunta.

Vuosi 2018 on saatu nyt käyntiin. Käyntiin on saatu myös Taivaanrannan juoksija -blogin Juoksuhaaste 2018, josta sain kuitattua vuoden ensimmäisellä viikolla kaksi kohtaa.

Alkuviikko meni levon merkeissä. Uudenvuodenyön valvominen teki olon maanantaina niin laiskaksi, etten jaksanut liikuntaa oikein ajatellakaan. Tiistai puolestaan kului aika lailla kokonaan autossa, kun kävimme hakemassa satojen kilometrien päästä koiranpennun perheeseemme. Levon merkeissä meni keskiviikkokin, kun vauva-arjen aloittaminen pennun kanssa vei yöunet eikä voimia juoksemiseen oikein ollut.

Torstaina oli vihdoin aika vuoden ensimmäisen lenkin. Todella hidas eteneminen maistui eikä tuntunut vaikealta pitää vauhtia maltillisena.
PK 1:08:04, 8.03 km. Keskisyke 134, keskivauhti 8:11. Juoksuhaasteen kohta 15. Juokse vähintään tunnin ajan sellaista vauhtia, että pystyt puhumaan puuskuttamatta.

Perjantaina aikaa oli alle tunnin lenkille, joka sekin sujui PK-vauhdilla, tosin hieman edellispäivää vauhdikkaammin.
PK 40:00, 5.04 km. Keskisyke 139, keskivauhti 7:55.
Lisää lunta.

Lauantaina perhe odotteli kyyditsijää sillä aikaa, kun kävin tekemässä alle puolen tunnin mittaisen VK-lenkin. Lämmittelyä tein jumpan merkeissä sisätiloissa. Lumi, jota ei ollut ehditty aurata väyliltä, teki juoksusta hieman odotettua raskaampaa.
VK 29:20, 4.11 km. Keskisyke 156, keskivauhti 7:07. Juoksuhaasteen kohta 2. Juokse lumessa.

Sunnuntaina ulkoiltiin lapsen ja pikkukoiran kanssa sekä siivottiin. Pitkästä aikaa aurinko näyttäytyi, johan tuota valoa jo ehtikin kaivata.

Viikko 1/2018: juoksua yhteensä 17.45 kilometriä.

Kommentit

  1. Oho, siellä onkin lunta! Täällä Turussa ei ole taas yhtään, mutta onneksi sain haasteen kakkoskohdan hoidettua viime viikonloppuna lapsuudenkodin maisemissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tosiaan on, on ollut jo aika pitkään. Tykkään kovasti, kun on valkeaa talvimaisemaa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja