Viikko 6/2018: pk-jyystöä

Valopilkahdusta maanantailta.

Viikko 6 oli varsin aktiivinen, vaikkei juoksukilometrejä kertynyt kuin hieman yli kolmekymmentä. Urheilukello mittasi aktiivisuustavoitteen täyttyneen kaikkina muina päivinä paitsi torstaina, ja silloinkin oltiin kuitenkin aika lähellä tavoitetta. 


Helmikuun viikko käynnistyi maanantaina kolmen vartin PK-lenkillä, jollainen oli vuorossa myös tiistaina, tosin hieman pidempänä. Sama PK-jyystö jatkui keskiviikkona, kun juoksin viikon pitkäkestoisimman lenkin. 

Alkuviikon peruskestävyysjolkottelua selittää pakkanen, joka oli edellisviikon tapaan yhä melko kipakka. Perjantaina pääsin pitkästä aikaa tekemään VK-lenkin, joka tuntui samaan aikaan sekä hyvältä että haastavalta. Sykemittarin sekoilun vuoksi en tarkkaa dataa lenkistä saanut mutta tulipahan pitkästä aikaa juostua edes hieman reippaammin. 

Torstaina piti alun perin lepäillä, mutta kun tuli tilaisuus käydä pikaisesti miehen kanssa latuja testaamassa, en tietenkään kieltäytynyt. Toisen suksen side reistaili ja aiheutti sen, että vähäisestäkin ajasta turhan iso osa meni teknisten ongelmien parissa. Mutta tulipahan avattua vihdoin hiihtokausi!

Viikonloppu kului paljolti ulkoilun merkeissä. Vaikkei auringonpaistetta näkynyt, oli sää muutoin mainio. Treenaamaan en ehtinyt mutta leppoisa ulkoilu teki oikein hyvää. 


Tässä viikko numeroina:
  • Maanantaina PK 45:12, 6.04 km. Keskisyke 138, keskivauhti 7:29.
  • Tiistaina PK 54:09, 7.05 km. Keskisyke135, keskivauhti 7:40.
  • Keskiviikkona PK 1:08:32, 9.22 km. Keskisyke 135, keskivauhti 7:25.
  • Torstaina hiihtoa 2.5 km. 
  • Perjantaina VK 1:10:53, 10.01 km. Keskisyke 151, keskivauhti 7:05. 
  • Viikonloppu lepoa. 
  • Juoksua yhteensä 32.32 km. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja