Juoksujalkaa töihin!

Aamuaurinkoa.

Perjantaina päätin viimein toteuttaa juoksuhaasteen kohdan 12: Juokse työmatka tai osa siitä. Varauduin työmatkajuoksuun edellisenä päivänä viemällä työpaikalle tarvittavat vaihtovaatteet. Niinpä (teko)syitä suunnitellun lenkin skippaamiseen ei löytynyt, vaikka aamulla elohopea oli laskenut miinus viiteentoista. Se ei lannistanut vaan innosti pukemaan päälle hieman enemmän.

Varsinainen työmatkani on niin pitkä, että olisin käyttänyt koko työpäivän juoksemiseen, jos olisin lähtenyt kotoa saakka. Starttasin kodin sijaan kaupunkitukikohdasta ja matkaa taittui hieman alle viisi kilometriä, kun loppuun kiepautin pienen ylimääräisen lenkin.

Työpäivä käynnistyi mukavasti, kun alla oli reippailua raikkaassa ulkoilmassa. Perille päästyäni vaihdoin vaatteet ja suuntasin tyytyväisenä (ja hieman punanaamaisena) työtehtävien kimppuun.

Aamun lenkki numeroina: kesto 39:31, matka 4.78 kilometriä. Keskisyke 141, keskivauhti 8:15.

Puun suojelijat.

Iltapäivällä juoksin hieman pidempää kautta ja hieman reippaammalla vauhdilla kuin aamulla. Vasta töistä lähtiessä päätin, että suoritan tempojuoksun eli nostan alkuverkan jälkeen vauhtia VK1-tasolle ja sitten VK2-tasolle. VK-osuudet olivat molemmat 2.5 kilometriä ja verkat kuta kuinkin kilometrin verran.

Lenkin jälkeen suihkuun ja sitten autoon ja kohti kotia. Kun kaikkea tekemistä valaisi kaunis kevättalvinen auringonpaiste, tuli mieleen, että voisi viikonlopun huonomminkin aloittaa.

Iltapäivälenkin dataa: kesto 54:11, matka 7.11 kilometriä. Keskisyke 154, keskivauhti 7:36.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja