Viikko 11/2018: kevättä ilmassa


Maaliskuun puoliväliin ehdittiin, ennen kuin alkoi tuntua kevättä ilmassa. Lintujen laulu on viestinyt kevään lähestymisestä jo hyvän aikaa, mutta varsinainen kevättunnelma on kuitenkin ollut kaukana, kun lunta on tupruttanut tämän tästä ja pakkasia on riittänyt.

Viikonloppuna oli leutoa ja ensimmäistä kertaa aistin kevään tuoksua. Mikä ihana tunne, kun talvi on ollut jotenkin niin pitkä!

Ja taas tuli lunta.

Viikon liikunnat sujuivat melko suunnitellusti. Maanantaina lepäilin ja tiistaille suunniteltu lenkki jäi väliin, koska en uskaltanut jättää koiranpentua yksin lenkkini ajaksi. Pentu vieroksui kotonamme pyörineitä remonttimiehiä ja tarvitsi tukea ja turvaa. Kävin kuitenkin parin kilometrin kävelyllä ja tein pitkästä aikaa kuntopiiriä muun muassa portaita hyödyntäen.

Keskiviikkona oli aika juoksulenkin. Hieman reilu kymppi taittui vajaan puolentoista tunnin aikana. Vaikka meno oli hidasta, heitteli syke aika rankasti ja sitten mittaus lakkasi kokonaan. En antanut teknologian hermostuttaa vaan taivalsin suunnitellun matkan ja lenkin päälle venyttelin - sen verran siis sain Juoksuhaastetta edistettyä.

Juoksuhaaste eteni yhden kohdan verran myös perjantaina, kun juoksin työmatkojani. Siitä lisää täällä. Torstai puolestaan oli kävelypäivä: kilometrejä kertyi 5.47.

Lauantaina lepäilin ja sunnuntaina kävin kevyeltä ja hyvältä tuntuneella PK-lenkillä. Auringonpaiste, lintujen viserrys ja kevään tuoksu kruunasivat mukavan viikon.

Lunta riittää.

Tässä viikon yhteenveto:

  • Maanantaina lepo.
  • Tiistaina kävely 2.04 km + kuntopiiri 20:55.
  • Keskiviikkona PK 1:23:55, 10.41 km. Keskivauhti 8:03.
  • Torstaina kävelyä 5.47 kilometriä.
  • Perjantaina kaksi lenkkiä (PK 4.78 ja VK 7.11), yhteensä 11.89 km.
  • Lauantaina lepo.
  • Sunnuntaina PK 1:08:22, 8.18 km. Keskisyke 131, keskivauhti 8:21. Lisäksi venyttely 10 minuuttia.
  • Juoksua yhteensä 30.48 km, kävelyä 7.51 => 37.99 km. Treeniaika 6:09:30.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja