Viikko 18/2018: viimeinen pitkis ennen puolikasta

Harmaa kevät.

Vappuviikko alkoi vappua juhliessa, kuinkas muuten. Sen verran runsaasti oli hulinaa, että liikkumaan en kunnolla ennättänyt kuin vasta arjen tullen. Toki vappunakin tuli ulkoiltua ja liikuttua, mutta dataa tekemisistä ei kertynyt.

Keskiviikkona juoksin viikon ensimmäisen lenkin. Juoksemaan lähdin suoraan 5.5 kilometrin pyörälenkin jälkeen, joten juoksuhaasteesta kuittaantui kohta 28. Yhdistä juoksuharjoitus johonkin toiseen liikuntaan. Peruskestävyyslenkki sujui harmaassa säässä leppoisasti, vaikka pienesti kiireen tuntu takaraivossa jyskyttikin.
PK1 58:13, 7.24 km. Keskisyke 130, keskivauhti 8:02.

Torstai oli pyöräilypäivä: fillarilla ajelin yhteensä melkein seitsemän kilometriä. Lisäksi kävelyä klometri.

Valoisa kevät.

Perjantaina ja lauantaina pääsin ihastelemaan kevättä Helsinkiin - erillinen postaus täällä. Perjantaina oli onneksi aikaa viimeiselle pitkikselle ennen HCR-koitosta, ja kylläpä tuntui hyvältä juosta leppoisasti ja rauhassa.
PK2 2:12:13, 17 km. Keskisyke 138, keskivauhti 7:46.
Lisäksi kävelyä kolme kilometriä ja pyöräilyä kaksi.

Lauantaina palauttelin edellispäivän pitkiksen jälkeen kevyellä ja hitaalla lenkillä. Harmaassa pääkaupungin aamussa oli mukavaa käydä kiertämässä Töölönlahti ja valmistautua samalla kokousrupeamaan.
PK1 54:30, 6.63 km. Keskisyke 131, keskivauhti 8:12.
Lisäksi lauantaihin sisältyi parin kilometrin pyöräily.

Helsingissä.

Sunnuntaina olikin hyvä lepäillä. Vaikkei lenkkejä viikolle kertynyt monta, oli kokonaiskuormitus arjen kiireineen sellaista, että lepopäivä tuli pyhitettyä.

Yhteensä viikkoon sisältyi juoksua 30.87 kilometriä, kävelyä neljä kilometriä ja pyöräilyä 16.84 kilometriä. Treeniin meni aikaa yhteensä 5:39:57.

Ensi viikolla on tarkoitus ehtiä lenkille ainakin kolme kertaa, mielellään neljäkin. Mitään suurta kuormitusta en enää hae, sillä HCR häämöttää vajaan kahden viikon päässä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja