Juoksublogien kommentointia
Juoksuhaasteen kohta 25 kuuluu: Lue ja kommentoi juoksublogia. Kohta muistuttaa mukavalla tavalla juoksublogien olemassaolosta ja siitä, miten blogien kautta syntyy yhteyksiä muihin lajia harrastaviin, vaikka itse juokseminen usein varsin yksinäistä puuhaa onkin.

Juoksublogeja seuraan aktiivisesti mutta kommentoin harvemmin. Huomaan kuitenkin usein mielessäni huokailevani ihastuksesta, komppaavani innostuneena tai mumisevani myötämielisenä. On lohdullista huomata, että joku muu saattaa pohtia samoja ongelmakohtia kuin minä, ja on inspiroivaa tietää, että joku pääsee tavoitteisiinsa tai jopa yllättyy myönteisesti. Monenlaisia tarinoita ja juoksuharrastuksen iloja ja haasteita pääsee blogien kautta seuraamaan.

Tässä blogeja, joita olen tämän vuoden aikana kommentoinut:
 • Taivaanrannan juoksija -blogi kuuluu listalle ilman muuta, sillä nimenomaan Anne julkisti tälle vuodelle juoksuhaasteen. Muutenkin olen Taivaanrannan juoksijan kuulumisia seuraillut jo jonkin aikaa. Pidän Annen tavasta kirjoittaa kuulumisiaan jalat maassa -otteella, lämpimän läsnä olevaan sävyyn.
 • Maija meinaa maralle and beyond on elämänmakuinen blogi, jonka taustalta löytyy iso elämänmuutos. Vaikuttuneena seuraan, miten paljon Maijaliisa nykyään liikkuu.
 • Lenkillä on melko uusi tuttavuus mutta kiinnostava sellainen. Pidän Elinan lempeästä tavasta kirjoittaa – ja siitä, että Lenkillä-blogista voi bongata myös kirjavinkkejä.
 • Pikkuliten tarjoaa ihania pieniä arjen kuvauksia (itse)ironisella otteella. Siihen, miten Poppis päätyi upeaan maratonennätykseensä, palaan aina vain uudelleen.
 • Lenkillä pilkkujen kanssa aiheuttaa kerta toisensa jälkeen vaikuttuneisuutta, sen verran paljon Raita jaksaa liikkua - pilkkujen kanssa ja ilman.
 • Sinne minne lenkkarit vie tuntuu melkein sukulaiselta, osaksi bloginimien yhtäläisyyden vuoksi mutta muutenkin. Innolla seurailen, miten Hennan valmistautuminen maratonille sujuu.
Listaltani löytyy toki vielä monia muitakin blogeja, joita seurailen - niitä löytyy blogini etusivulta. Ja se kommentointi - niin, kyllä myös kommentoin, mutta harvemmin. Sen verran olen kuitenkin tämän vuoden puolella kommentteja kirjoittanut, että uskallan juoksuhaasteen kohdan 25 julistaa kuitatuksi.

Kommentit

 1. Oo, tunnen olevani melkein julkkis! :D Aion tehdä lähiaikoina vastaavanlaisen postauksen, nyt kun kisakausi on kuumimmillaan niin tulee kommentoitua ehkä tavallista enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Toivottavasti teet postauksen, kiinnostaa kuulla, mitä blogeja sinä seurailet ja kommentoit! Kisaraportit tosiaan innostavat kommentoimaan tavallista enemmän.

   Poista
 2. En olisi ikinä osannut kiteyttää blogiani yhtä hyvin. Jokainen kommentti, jonka olen aikojen kuluessa saanut, lämmittää hurjasti. On ihana saada vastakaikua. Tieto siitä, että joku lukee päiväkirjaani, sykähdyttää. Ja mitä mahtavia tyyppejä onkaan tullut tavattua täällä somessa ja osa myös livenä. Iho nousee kananlihalle sitä ajatellessani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 On niin hienoa, että somen kautta voi löytää uusia tuttavia ja ystäviä. Ja on niin kivaa, kun some tuo yksinäiseen tekemiseen erilaisia ulottuvuuksia.

   Poista
 3. Hei! Vahvistan haasteen suoritetuksi! :D Kiitos kaikista kommenteistasi! Sama juttu minulla, usein olisi asiaa, mutta usein jää myös kommentoimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vahvistuksesta, Raita! Ja kiitos, kun jaksoit kommentoida. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja