Viikko 26/2018: melontaa ja vähän myös juoksua

Kajakilla kohti valoa.

Olenpa iloinen, kun sain tähän kesään sisällytettyä yhden uuden lajikokeilun. Melontakurssilla vietin yhteensä kolme iltaa; paljon opin ja hyvällä mielellä otin kurssin päätteeksi vastaan todistukseni siitä, että olen alkeiskurssin käynyt. Kivasta kokemuksesta lisää täällä.

Alkuviikko menikin meloessa niin, että muun liikunnan pariin ennätin vasta keskiviikkona. Silloin kävelin 2.22 kilometriä ja sen päälle kävin kevyehköllä PK-lenkillä. Paremmaltakin olisi voinut tuntua, mutta muutaman kilometrin jälkeen jalat vertyivät ja juoksu alkoi tuntua ihan hyvältä.
PK 1:07:31, 8.14 km. Keskisyke 138, keskivauhti 8:17.

Kesäväriä.

Torstaina lähdin lenkille aamutuimaan, kun muu perhe vielä veteli hirsiä. Vajaa kolme varttia oli ihan riittävästi puolikkaan banaanin voimin; lenkin jälkeen oli kiljuva nälkä ja aamiainen maistui erityisen hyvältä.
PK 42:20, 5.03 km. Keskisyke 131, keskivauhti 8:24.

Perjantaina lepäsin siitä yksinkertaisesta syystä, että väsytti. Päivään mahtui kyläilyä ja ruuhkassa matelemista, ja vaikka aamulla kuvittelin painelevani lenkille vielä illan tullen, oli kotiin päästyä olo niin uupunut, että jätin ajatukset lenkistä sikseen. Tilanne korjaantui lauantaina, kun tein VK-lenkin. Kolmessa vartissa taittui 6.15 kilometriä kiihtyvällä vauhdilla siten, että viimeinen kilometri oli nopein, 5:40. Mukavalta tuntui reippaampi meno. Verryttelyjen kanssa matkaa kertyi yhteensä 8.57 kilometriä.
VK 45:05, 6.15 km. Keskisyke 151, keskivauhti 7:19.


Juoksua viikolla 26 kertyi yhteensä 21.74 kilometriä. Ei tälläkään viikolla mikään huima kokonaismäärä mutta ihan tyydyttävä, kun ottaa huomioon viikon muut rasitukset ja väsymyksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja