Viikko 29/2018: laiskottelua

Helle ja järvi = hyvä yhdistelmä!

Heinäkuinen viikko jäi tilastoihin tällä kertaa vähemmän kunniakkaista syistä: ennätyksellisen vähän tuli liikuttua. Kokonaistreeniaikaa kertyi vain hieman yli puolitoista tuntia, joten syytä rinnan röyhistelyyn ei todellakaan ole.

Aamuaurinko.

Lenkillä kävin viikon mittaan vain kahdesti. Tiistaina ryntäsin aamulenkille, ennen kuin päiväksi luvattu lämpö ehti vallata koko ulkoilman. Energiaa ei kuitenkaan hirveästi ollut ja tyydyin melko lyhyeen rupeamaan, vaikka kaunis aamu olikin.
PK 43:48, 5.32 km. Keskisyke 131, keskivauhti 8:13.

Radalla.

Torstaina suuntasin helteestä huolimatta urheilukentälle tekemään kilometrin vetoja kiihtyvällä vauhdilla. Lähes 30 asteen lämmössä vedot sujuivat paremmin kuin uskalsin etukäteen odottaa mutta kuitenkin tyydyin vain neljään rykäisyyn alkuun suunnittelemani viiden sijasta. Ei vain oikein jaksanut enempää rehkiä.
VK 54:32, 7.06 km. Keskisyke 162, keskivauhti 7:42. Kilometrin vedot keskinopeuksin 6:55, 6:36, 6:09 ja 5:41.

Viikonloppu menikin sitten Porissa jazz- ja asuntomessutunnelmissa. Kivaa ja rentouttavaa oli, kun sai välillä vaihtaa maisemaa – miniloma tuntui pidemmältä kuin olikaan ja nyt on hyvä suunnata kohti uutta helleviikkoa. Mitä juoksemisen suhteen tapahtuu, jää nähtäväksi. Yritän kuitenkin helteistä huolimatta juosta edes hieman enemmän kuin tuon vajaat 13 kilometriä, mitä viikolla 29 kertyi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta