Viikko 33/2018: flunssan kourissaElokuun puolivälin myötä saapuivat viimein hieman viileämmät säät, ja juoksuun olosuhteet ovat olleet suorastaan mainiot.

Maanantaina pidin ansaitun lepopäivän toteutettuani edellisviikolla Juoksuhaasteen kohdan 9. Juokse joka päivä yhden kalenteriviikon ajan. Tiistaina olikin sitten vuorossa jo kovempi rykäisy, kun juoksin pitkän vauhtikestävyyslenkin:
VK 1:15:49, 11.36 km. Keskisyke 164, keskivauhti 6:40.
Vauhti pysyi aika nätisti koko lenkin ajan tuossa keskivauhdin tuntumassa ilman suurempia hyppäyksiä suuntaan tai toiseen. Liian raskaalta ei myöskään tuntunut, joten olen tyytyväinen lenkkiin. Verryttelyiden kanssa matkaa kertyi yhteensä 15.07 kilometriä.

Keskiviikkona tein palauttelevan kevyen metsälenkin koiran kanssa. Lenkkikaverini kirmasi innoissaan metsässä uusia hajuja aistien, minä puolestani pysyin kiltisti poluilla ja nautin upeasta elokuisesta aamusta.
PK1 48:37, 5.66 km. Keskisyke 125, keskivauhti 8:35.

Metsässä keskiviikkona.

Loppuviikko menikin sitten aivan toisin kuin suunnittelin. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä heräilin jatkuvasti kurkkukipuun ja torstaina suuntasin apteekkiin hakemaan flunssalääkearsenaalin sinkkisuihkeesta särkylääkkeisiin. Selvää kuitenkin oli jo yöllä, että suunnitellut lenkit oli pakko jättää väliin, valitettavasti.

Aivan helposti tauti ei näytä talttuvan. Olin varma, että sunnuntaina olisin jo terveen kirjoissa, mutta niin ei todellakaan käynyt. Nyt ei auta muu kuin odotella flunssan väistymistä ja yrittää malttaa pysyä erossa lenkkareista riittävän pitkään. *huokaus* 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja