Syksyn suunnitelmia


Jostain syystä on ollut todella vaikea päättää, mihin juoksutapahtumiin osallistun tänä syksynä. Haaveissa on ollut löytää puolimaraton, mutta se onkin ollut yllättävän vaikeaa muiden aikataulujen vuoksi. Satoja kilometrejä en halua autoilla päästäkseni osallistumaan lappujuoksuun, ja kohtuullisella etäisyydellä sijaitsevat kilpailut tuntuvat olevan hankaliin aikoihin.

Vihdoin ratkaisu löytyi: yhdistän syyslomareissuun puolimaratonin! Kilpailu sattui löytymään noin tunnin ajomatkan päästä lomapaikastamme, joten pakkaan matkalaukkuun lomavaatteiden lisäksi myös juoksuvarusteet. Puolimaraton on kalenterissa sunnuntaina 14.10.

Aika viime tingassa päätin kunnioittaa perinteitä ja osallistua neljättä kertaa Finlandia Marathonin kympin juoksuun. Ennätystä en ole lähdössä hakemaan vaan tarkoitus on vetäistä kovavauhtinen treenilenkki. Kymppi onkin edessä jo parin päivän kuluttua, perjantaina 14.9.

Epävarmana kalenterissa keikkuu pieni polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään lauantaina 6.10. Sen kohtaloa katson sitten lähempänä H-hetkeä. Nyt olen tyytyväinen, kun olen saanut kalenteriin sovitettua sekä kympin että puolikkaan vielä tälle syksylle.

Kommentit

  1. Suunnitelmat kuulostavat hyviltä, toivotaan mukavia kelejä lappujuoksupäiviksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin huominen näyttää hyvältä juoksua ajatellen – ei pieni sadekaan haittaa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja