Aamulenkillä Anaheimissa

Aamuvaloa.

Puolimaratonin jälkeen sain yllättävän monta päivää palautella. Jalat kävivät kovin kipeiksi ja vielä torstainakin tuntui siltä, että lenkille ei ole asiaa. 

Onneksi perjantaina kuitenkin olo oli sellainen, että pääsin kokeilemaan kevyttä aamulenkkeilyä lomamaisemissa. Olisi ollut ikävää jättää lenkkeily kokonaan väliin, sillä lomalla ja uudella seudulla liikkumisessa on oma viehätyksensä. Tuntuu, että jalan liikkuen ehtii nähdä tarkemmin kuin autoillessa. 


Tiedän, että Los Angelesissa olisi esimerkiksi upeita rantoja, joilla olisi ilo hölkätä. Lomakodistamme oli kuitenkin rannalle matkaa enkä todellakaan halunnut tuhlata aamuhetkiä autossa (ja ruuhkassa) istumiseen. Sitäkin ehdimme reissumme aikana harrastaa ihan riittämiin. 

Niinpä suuntasin lenkille suoraan loma-asunnon ovelta ja päätin kiertää lenkin, jonka arvelin olevan noin viisi kilometriä. No, yllätys ei liene se, että arvio heitti parilla kilometrillä ja lopulta taitoin Anaheimin aamussa hieman yli seitsemän kilometriä. 

Täysin vetreät eivät jalat olleet vieläkään, mutta mukavaa oli hölkätä hitaasti heräilevän kaupungin kaduilla. Lämmintä oli jo aamusta mukavasti, joten lyhythihainen paita ja shortsit riittivät mainiosti. Tällaista lenkkeilyä ei olekaan hetkeen enää luvassa, sen tiedän varmasti. 


Juoksuhaasteesta kuittasin tällä lenkillä kohdan 18, Tervehdi vastaantulevaa toista juoksijaa. Nainen juoksurattaiden kanssa tervehti iloisesti, niin toki minäkin.

Tästä on nyt hyvä jatkaa kohti kotimaata ja Suomen pimenevää syksyä ja alkavaa talvea. Auringonvaloa on tankattu runsaasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja