Mennään metsään – ja kirjataan metsäkäynnit laskuriin!

Kohti korkeuksia hakeutuvat.
Vielä ehtii mennä metsään ja kirjaamaan metsäkäynnit ylös! Ylen Mennään metsään -laskurilla kerätään tietoa suomalaisten metsäkäynneistä: tarkoituksena on osoittaa, että me suomalaiset aidosti käytämme ja arvostamme maamme vihreitä keuhkoja. Tätä myötä halutaan nostaa esille jokamiehenoikeuksia ja saada ne Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle.

Tänä aamuna metsäkäyntejä oli kirjattu jo yli 330 000! Uskon ja toivon, että viikon loppuun mennessä määrä kasvaa vielä paljon.

Vielä syyskuussa oli näin vehreää.

Metsässä käymisiä voi kirjata laskuriin vielä tämän viikon sunnuntaihin eli 7.10. saakka. Voit merkitä kerralla kaikki käynnit, jotka olet tehnyt 24.9.–7.10., tai voit käydä kirjaamassa erikseen jokaisen metsäkäyntisi.

Kun olet jättänyt sivustolle metsäkäyntiesi määrän, voit myös kertoa, mistä syistä käyt metsässä. Sivustolla on myös kartta, josta näkee yksittäisten kuntien lukumääriä. Lisäksi voit tallentaa itsellesi muistoksi Menin metsään! -diplomin:


Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että pääsen metsään lähestulkoon kotiovelta. Syyspojalle ja koiralle lähimetsämme on ehtymätön ilon lähde, joten siellä tulee käytyä lähes päivittäin. Metsä onkin meille ainakin seikkailupuisto, ihmetyksen aihe, rauhoittumisen paikka, kiipeilyareena, marjojen lähde ja leikkipaikka. Lisäksi metsä rauhoittaa, tarjoaa esteettisiä elämyksiä ja antaa suojaa.

Mene sinäkin metsään!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja