Viikko 40/2018: plääh

Bussipysäkillä nähtyä.

Uusi viikko alkoi pitästä aikaa lenkillä, jonka pituuden sai kirjata kaksinumeroisella luvulla. Meno oli mukavan leppoisaa ja ilahduin siitä, että reitin mäkisyydestä huolimatta syke pysyi mukavasti peruskestävyysalueella. Aika tasan jakautuivat PK1- ja PK2-alueet, eikä erityisemmin tarvinnut jarrutella sykkeiden hillitsemiseksi.
PK 1:18:20, 10,27 km. Keskisyke 133, keskivauhti 7:37.
Lisäksi kävelyä pari kilometriä.


Tiistaina kävin parin kilometrin kävelylenkin lisäksi hieman maanantaita reippaammalla PK-lenkillä. Vauhti ei ollut kovin paljon edellispäivää kovempi mutta metsäautotie on alustaltaan sellainen, että juokseminen tuntuu aina raskaammalta kuin hiekka- tai asfalttitiellä.
PK2 40:00, 5,3 kilometriä. Keskisyke 139, keskivauhti 7:32.

Keskiviikko oli sitten leppoisampi päivä. Kävelin pari kilometriä mutta muutoin tuli lähinnä lepäiltyä – ja kiirehdittyä töissä.


Torstaiaamun aloitti ihana flow jooga, joka oli kyllä oikein mainio aloitus päivälle. Joogatunnin jälkeen kävelin pari kilometriä mutta suunnittelemani lenkki jäi lopulta väliin, kun töissä venähti pitkään ja lisäksi lupauduin kuskaamaan tytärtä tallille.

Perjantaina pyöräilin työmatkoja yhteensä reilut viisi kilometriä, mutta muuten keskityinkin sitten taas ärsyyntymään. Jostain tuli jälleen flunssainen olo, kurkkukipua ja nuhaa. Tämä on vasta kolmas kerta tänä syksynä, mutta nyt alkaa toden teolla hermostuttaa. En ole "kunnolla" flunssassa mutta en täysin kunnossakaan. Joka tapauksessa perjantaille suunniteltu lenkki piti jättää sekin väliin, koska en halua saada kovaa flunssaa päälleni nyt, kun syyslomamatkakin lähestyy (ja puolimaraton sen mukana).


Lauantai ja sunnuntai menivät aika samoissa tunnelmissa kuin perjantai. Olo alkoi olla parempi mutta päätin malttaa ja jättää lenkkeilyn väliin. Jospa pääsisin maltin ansiosta juoksemaan ensi sunnuntaina puolikkaan, vaikka valmistautuminen ei ole mitenkään huippua ollutkaan. Todella tärkeää tietenkin olisi päästä ainakin suhteellisen terveenä lomamatkalle, jota on odotettu tammikuusta lähtien.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja