Viikko 46/2018: liikuntaa paljon, juoksua vähän


Kun edellisviikolla sykemittarin oudot lukemat kiinnittivät huomiota useaan otteeseen, oli uusi viikko hienoa aloittaa lenkillä, jonka aikana sykkeeni pysyi pk-alueella ilman isompia ponnisteluja. Parituntisesta lenkistä jopa 40 prosenttia mentiin vieläpä PK1-alueella!
PK 1:56:51, 15,14 km. Keskisyke 134, keskivauhti 7:42.

Tiistai oli suunnitellusti lepopäivä, jolloin mittariin kertyi vain kävelyä kaksi kilometriä, ja keskiviikko puolestaan oli todellinen treenipäivä, suunnitellusti. Pyörän selässä suhauttelin paikasta toiseen yhteensä 18,7 kilometrin verran, circuit-treeni kesti 54 minuuttia ja uinti 50 minuuttia. Lisäksi kävin hölkkälenkillä, kevyehköllä sellaisella.
PK 1:03:14, 8,03 km. Keskisyke 135, keskivauhti 7:52.

Torstaina aikataulu ei antanut tilaa muulle kuin työmatkapyöräilylle (6,86 km). Perjantaina suunnitelmani pettivät pahasti ja aikaa tuhrautui esimerkiksi välinkulkuun niin, etten ehtinyt lainkaan lenkille. Lauantaina sama tahti jatkui, eli viikon toinen suunnittelematon lepopäivä osui heti perään.

Matkalla töihin.

Sunnuntainakaan en päässyt lenkille, koska miehen kanssa tehtiin läpsystä vaihto ja lapsi tarvitsi hoitajaa. Tyydyin 25-minuuttiseen kahvakuulailuun.

Vaikka suunnitelmat pettivät pahemman kerran, sain liikuntaan käytettyä aikaa kuitenkin 7,5 tuntia. Juoksukilometrejä kertyi vaatimattomat 23,17 kilometriä, mutta onneksi ennätin liikkumaan muiden lajien pareissa ihan mukavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta