Mitä ja milloin viimeksi?

Kun liikkumisissa ei ole paljon kerrottavaa, voi keskittyä muihin asioihin. Tuuliannikan tuvassa -blogista poimin Mitä ja milloin viimeksi -postausidean, ja tästä se lähtee:

Viimeksi minä

Ilahduin

kun lapsi kömpi aamulla viereen ja sanoi: "Minä niin tykkään olla tässä." Kiireetön aamu ja unisen lämmin poika vieressä. <3

Nauroin

keskimmäisen lapsen sarkasmille tänään. Aika viiltäviä kommentteja osaa 16-vuotias maailman menosta esittää.

Itkin

maanantaina joulukonsertissa. En siis ihan itkemällä itkenyt mutta kyynelehdin kyllä ihania joululauluja kuunnellessani.Suutuin

pari päivää sitten perheen pienimmäiselle, jolla on välillä tapana vaatia äidiltään nopeampaa palvelua kuin mihin kykenen.

Harmistuin

itsenäisyyspäivän aattona kun huomasin, että töissä sovitut aikataulut eivät pitäneet. Se taas vaikutti omiin töihini, kun en kyennytkään tekemään suunnitelmani mukaan töitä.

Häkellyin

keskiviikkona, kun kollega kiitteli sitä, miten mukava kanssani on tehdä töitä. Kiitokset tulivat kovin yllättäen enkä ole varma, osasinko edes näyttää, kuinka ilahtunut olin.

Kokeilin jotain uutta

otin viikko sitten kokeilujakson Treenaakotona.comista käyttööni. Paljon en ole siihen ehtinyt vielä perehtyä, mutta myöhemmin aiheesta lisää.

Urheilin

eilen, itsenäisyyspäivänä. Ihanan raastava VK-lenkki raikkaassa talvisäässä.

Luin

kirjaa eilen illalla ennen nukkumaanmenoa. Se kuuluu jokapäiväisiin rutiineihini, ellen ole niin väsynyt, että ehdin nukahtaa jo ennen kuin pääsen sänkyyn.
Sanomalehden nettiversiota luin aamulla. Sekin kuuluu rutiineihini.

Talvea.


Söin

tunti sitten vuohenjuustosalaatin, kun pysähdyimme matkalla pikkujouluihin.

Herkuttelin

toffeeta matkalla pikkujouluihin. Ihan äsken.

Tapasin

aamupäivällä vanhempani, kun veimme kuopuksen mummolaan hoitoon.

Päätin

nauttia aika rankan työrupeaman jälkeen siitä, että tänään on vapaapäivä. Yritän olla miettimättä töitä liikaa.

Inspiroiduin

Michelle Obaman tarinasta muutamien viime päivien aikana. Tällä hetkellä kuuntelen tarinaa äänikirjana lenkkeillessäni ja muutenkin, kun ehdin. Vielä en ole päässyt kirjan kanssa kovin pitkälle, mutta lupaavalta vaikuttaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta