Viikko 49: turhautumista ja ärsytystä

Itsenäisyyspäivänä.

Vähän turhauttava oli viikon alku: kiireet painoivat päälle niin, että suunnitelmat sai heittää olan yli. Maanantaina ehdin lyhyelle lenkille, joka ei ihan sujunut suunnitelmien mukaan. Kevyen liikenteen väylä oli niin jäinen, että nastalenkkarit olisivat olleet todella tarpeen. Niitä ei kuitenkaan lähettyvillä ollut, joten päädyin hölkkäämään pitävämmällä pientareella ja osin liukastelemaan jäisellä tiellä. Turhauttava lenkki, jonka olisi voinut jättää ihan hyvin tekemättäkin.
PK 39:59, 5,13 km. Keskisyke 136, keskivauhti 7:47.

Mieltä sen sijaan lämmitti illalla upea joulukonsertti kirkossa. Joululauluja olen alkanut muutenkin kuunnella autoillessa, ja ne tuovat mukavaa joulutunnelmaa jopa vesisateen keskelle.

Aamun keinovaloa.

Tiistai ja keskiviikko menivät sitten pitkien työpäivien parissa niin, että lenkille en ehtinyt ollenkaan. Liikkumattomuus alkoi jo kiristää korvien väliä – onneksi kuitenkin ehdin haukkaamaan happea lapsen ja koiran kanssa ulkoillessa.

Itsenäisyyspäivänä oli vihdoin aikaa käydä paremmin lenkillä! Nastalenkkarit jalkaan – ensimmäistä kertaa tänä vuonna – ja menoksi. Tein kaksi kilometrin vetoa ja kolme viidensadan metrin vetoa, joiden keskinopeudet olivat 4:55, 4:54, 4:42, 4:45 ja 4:36. Olin erittäin tyytyväinen vauhteihin vaihtelevassa maastossa, ja olo oli lenkin jälkeen tietenkin kerrassaan mainio.
VK 52:50, 8,11 km. Keskisyke 156, keskivauhti 6:30.

Nastalenkkarit käytössä.

Liikunnan suhteen itsenäisyyspäivän lenkki jäikin sitten viikon valopilkuksi. Perjantai-iltana alkoi pikkujouluissa kurkkua kivistää ja yön nukuin todella huonosti, koska kurkkuun sattui niin paljon eikä kunnon lääkkeitä tietenkään ollut mukana. Lauantai meni puoliunessa ja seuraavana yönä sain kyllä nukuttua kohtuullisesti, mutta nuhaisuuden ja kurkkukivun takia oli pakko jättää sunnuntaille suunniteltu lenkki väliin.

Flunssa onkin vasta kolmas tänä syksynä. Alkaa pienesti ottaa päähän! Nyt on taas koko apukeinoarsenaali käytössä, että saisin flunssan väistymään mahdollisimman pian, mutta mieliala ei tosiaankaan korkealla ole.

Liikuntaa kertyi siis tällä turhauttavalla viikolla vain puolitoista tuntia ja juoksukilometrejä vaivaiset 13,24 kilometriä. Totisesti toivon, että joulukuu jatkuu tästä paremmissa merkeissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja