Viikko 2/2019: vähäisesti liikuntaa

Sininen hetki.

Jo alkuviikosta tiesin, että tilaisuudet juoksemiseen olisivat viikon mittaan vähäiset. Niinpä hyödynsin maanantaina ja tiistaina ne hetket, jotka oli mahdollista liikuntaan käyttää: maanantaina kävin tunnin verran juoksemassa mukavassa talvisäässä.
PK 1:03:07, 8,05 km. Keskisyke 136, keskivauhti 7:51.

Tiistaina juoksin yhteensä 14,1 kilometriä mutta dataa kertyi vain kahdeksasta kilometristä, koska juoksukellosta loppui virta kesken lenkin. Pituus oli kuitenkin helppo arvioida, koska juoksin pisteestä A pisteeseen B ja sitten samaa reittiä takaisin.
PK 1:04:27, 8,1 km. Keskisyke 130, keskivauhti 7:59.
Loppuosa 6 kilometriä.

Keskiviikkona kävin vain koiran kanssa reippaalla 2,07 kilometrin kävelyllä ja torstai meni levon merkeissä. Lähtö työmatkalle aiheutti kiireitä, koska piti yrittää saada päivän aikana tehtyä mahdollisimman paljon töitä.


Perjantaina työreissussa jäi aikaa puolen tunnin core-harjoitukselle. Kotiin palasin reissusta vasta lauantain puolella, ja olo oli sen verran nuutunut, että päivä kului lepäillessä.

Sunnuntaina tein puolen tunnin kahvakuulaharjoituksen. Siinäpä viikon liikunnat: erityiseen lentoon ei siis tälläkään viikolla päästy, mutta olen tyytyväinen siihen, että liikuttua tuli muutoinkin kuin juosten.


  • Treeniaika 3:32:27.
  • Juoksua 22,15 kilometriä.
  • Kävelyä 2,07 kilometriä.
  • Core 30:00.
  • Kahvakuula 30:00.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja