Viikko 7/2019


Oi, ihana talvi! Maanantaina aloitin viikon innoissani, sillä viikonloppuna tehtyjen töiden ansiosta minulla oli aikaa tehdä pidempi lenkki kuin aikoihin ja vieläpä päivänvalon aikaan. Ulkona pari plusastetta ja leuto tuuli – mikä upea juoksusää! Äänikirjan parissa kilometrit kertyivät melkein huomaamatta ja mielessä kävi, että uuden viikon voisi käynnistää huonomminkin.
PK2 1:58:50 – 15 km. Keskisyke 136, keskivauhti 7:55.

Tiistai menikin sitten lepäillessä ja keskiviikkona kävimme perheen kanssa yhdessä luistelemassa. Viisivuotias alkaa vähitellen pysyä pystyssä luistimilla omin avuin. Luistelun jälkeen tein puolituntisen voimaharjoittelun käsipainoilla.

Torstai oli lepopäivä, sillä päivä täyttyi töistä ja ystävänpäiväohjelmasta; kyläilystä ja teatterista. Varsin mukavia tapoja viettää talvipäivää.


Perjantaina juoksin auringonnousun aikaan aamulenkin, ja taivaan upea väriloisto toi lenkkiin ihan omaa viehätystään. Tanakka tuuli kuitenkin teki etenemisestä paikoin aika työlästä, eikä syke pysynyt ihan niin matalalla kuin olisin toivonut.
PK2 1:12:55 – 9,2 km. Keskisyke 140, keskivauhti 7:55.

Lauantaiaamuna muu perhe jatkoi unia, kun minä koin jo levänneeni riittämiin. Talon heräämistä odotellessa tein puolen tunnin joogaharjoituksen ja iltapäivällä kävin yhteisen ulkoilun päätteeksi koiran kanssa kevyellä lenkillä. Tällä kertaa syke onneksi pysyi maltillisena. Keväisessä säässä föhn-tuulen puhallellessa oli mukavaa hölkätä metsätiellä.
PK1 51:20 – 6,22 km. Keskisyke 122, keskivauhti 8:14.


Viikon päätteeksi tein puolituntisen voimaharjoittelun kahvakuulalla. Tuuli kääntyi edellisyönä puhaltamaan pohjoisesta ja voimistui niin, että kauniista auringonpaisteesta huolimatta ulkoilu ei juuri houkutellut. Iltapäivällä tuuli kuitenkin hellitti sen verran, että uskaltauduimme perheen kanssa hetkeksi ulkoilmaa haistelemaan.

Viikon saldo on tässä:

  • Juoksua 30,42 kilometriä
  • Joogaa 30 minuuttia
  • Voimaharjoittelua käsipainoilla 1 tunti
  • Treeniaika yhteensä 5:33:07

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja