Maaliskuu 2019


Maaliskuu oli mainio. Kuukauden aikana siirryttiin täydestä talvesta heräävään kevääseen, nautittiin valosta ja lämpenevästä säästä. Kyllä keväässä on omaa erityistä taikavoimaansa.


Maaliskuussa aloin treenata hieman tavoitteellisemmin löytämäni juoksuohjelman avulla, ja se näkyi jossain määrin kokonaisuudessa. Kuukauden treeniaika oli 22 tuntia ja 46 minuuttia. Liikuntamäärä on siis ollut koko alkuvuoden ajan ollut noususuunnassa, ja hyvä niin.


Yllätys ei ole se, että juoksemiseen käytin eniten aikaa. Kevät alkoi mukavalla tuntua askeleessakin, joka keveni kuukauden loppua kohden. Valolla on ihmeitä tekevää voimaa.

Juoksukilometrejä kertyi maaliskuussa yhteensä 134,18 kilometriä. Määrä on tähänastisen vuoden suurin, mikä tietenkin ilahduttaa. Erityisesti ilahduttaa se, että vaikka kilometrejä kertyi, en kokenut missään vaiheessa oloani mitenkään liian väsyneeksi.


Juoksemisen lisäksi tein jonkin verran core- ja voimaharjoittelua sekä kävelin ja venyttelin. Turhan vähän tulee edelleenkin liikuttua muutoin kuin juosten, mutta jotain yritystä monipuolistamiseen on kuitenkin ollut.


Tästä on hyvä jatkaa kohti etenevää kevättä. Innolla odotan, milloin krookukset ja narsissit alkavat kaivautua esiin. Lenkeillä on onneksi aikaa tarkkailla heräävää luontoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja