Viikko 14/2019: kevättä!


Huhtikuuhun siirryttiin varsin keväisissä tunnelmissa, ja kuukauden ensimmäisellä viikolla sai tankata aurinkoenergiaa runsain määrin. Minulle viikko merkitsi myös voimien tankkaamista, sillä yritin tarkoituksella ottaa vähän kevyemmin. Siinä tietysti onnistuinkin.

Maanantaina kävin koiran kanssa kevyellä lenkillä. Ensin suuntasin läheiselle metsätielle, mutta se oli niin jäinen, että nastalenkkarit olisivat olleet tarpeelliset. Niinpä muutimme vähän suunnitelmaa, jotta lenkki ei mennyt kokonaan liukastumista pelätessä.
PK 40:00 – 5,03 km. Keskivauhti 7:57.

Tiistaina kävelin 1,23 kilometriä ja tein kahdenkymmenen minuutin voimaharjoittelun. Lisäksi juoksin kevyen puolituntisen lenkin leppoisassa kevätillassa. 
PK 30:00 – 3,53 km. Keskivauhti 8:29.

Keskiviikkona kävelin 4,03 kilometriä. Illalle suunniteltu voimaharjoittelu jäi tekemättä, sillä koko alkuviikon tuntunut väsymys kasvoi maksimiinsa keskiviikkona. Ei vain jaksanut. En tiedä, aiheuttiko väsymyksen kesäaikaan siirtyminen vai mikä, mutta kohtuullisen uupunut olo vaivasi.


Torstaina kävin ystäväni kanssa lenkillä, ja vaikkei olo tolkuttoman pirteä ollutkaan, tuntui reippaampi lenkki kuitenkin hyvältä. Aurinkoisessa aamussa oli kiva juosta.
VK 1:43:31 – 15,02 km. Keskivauhti 6:53.

Loppuviikko menikin sitten ilman mainittavia liikuntasuorituksia. Viikonloppuna tuli kyllä ulkoiltua melko paljon, sillä sää ei kerta kaikkiaan sallinut linnoittautumista sisälle.

Viikon saldo tässä:
  • Liikuntaa 4 tuntia 12 minuuttia.
  • Voimaharjoittelua 20:00 min.
  • Kävelyä 5,26 kilometriä.
  • Juoksua 23,58 kilometriä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja