Viikko 18/2019: vappu ja takatalvi


Huhti-toukokuun vaihteen viikko oli tarkoitus mennä aika kevyellä otteella, sillä takana oli kohtuullisen monta runsaiden kilometrien viikkoa. Tuntuikin mukavalta keskittyä enemmän leppoisaan oleiluun ja ulkoiluun sen sijaan, että mietin, miten saan käytyä lenkillä useana päivänä viikossa.

Maanantaina juoksin kevyen kolmevarttisen mukavassa kevätaamussa. Juoksu tuntui kevyeltä ja sitä se olikin: syke pysyi PK1-alueella ilman isompia ongelmia.
PK1 45:00 – 5,55 km. Keskisyke 127, keskivauhti 8:06.

Lisäksi kävelin reilut kaksi kilometriä.


Vappu meni leppoisasti perheen kesken lähinnä levon merkeissä. Vappupäivänä ehdimme ulkoilla hyvän tovin ennen kuin iltaa kohti alkoi sadella.

Torstaina kävin toisella kevyellä lenkillä. Seurana oli innokas koira, jota metsätien epätasaisuus ei häirinnyt, toisin kuin minua.
PK1 51:03 – 6,23 kilometriä. Keskisyke 125, keskivauhti 8:11.


Perjantaina ei käynyt mielessäkään lenkkeily, vaan yritin vältellä ulkoilmaa niin paljon kuin mahdollista. Takatalvi iski taas, ja lumi ja kylmyys tuntuivat kovin vastenmielisiltä kauniiden ja lämpimien kevätpäivien jälkeen.

Lauantaina matkasin Helsinkiin sunnuntaista työskentelytapaamista varten. Illalla juoksin Töölönlahdella vauhtitreenin, joka tuntui ajatuksena raskaammalta kuin mitä sitten todellisuudessa olikaan. Harmaus ja kosteus eivät häirinneet lumisen kotimaiseman jälkeen lainkaan.
VK 30:00 – 5,3 kilometriä. Keskisyke 167, keskivauhti 5:40. Verryttelyt mukaan luettuna matkaa kertyi 8,29 kilometriä.

Sunnuntaiaamuna kävelin reilun kilometrin kauniissa kevätaamussa, mutta muutoin päivä menikin lähinnä istumalihaksia treenatessa. Kaikkiaan viikko oli mukavan leppoisa, juoksukilometrejä kertyi vaatimattomat 20,07.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

XXL, ärtymyksen nostattaja

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta