Viikot 23–24/2019: puolimaraton ja palauttelua puolikkaalta


Kesäkuun alkupuoli meni valmistautuessa puolimaratoniin ja palautuessa puolikkaalta. Puolimaratonviikon tiistaina tein viimeisen vauhtikestävyyslenkin, joka sujui mukavasti ja kohtuullisen kevyen oloisesti. Verryttelyiden kanssa matkaa kertyi 7,57 kilometriä.
VK 30:00 – 4,96 km. Keskivauhti 6:03.

Torstaina pyöräilin noin 5,5 kilometriä ja perjantaina kävin ennen Helsinkiin matkustamista kevyellä lenkillä.
PK 30:00 – 4,02 km. Keskivauhti 7:27.

Perjantai-iltana ja lauantaiaamuna yritin tankata nestettä, koska näkyvissä oli helteinen puolikas. Paljon ei varotoimista apua ollut, vaan jouduin Helsinki Half Marathonilla taipumaan kuumuuden edessä. Lisää tapahtumasta täällä.


Puolimaratonin jälkeen en tuntenut oloani mitenkään erityisen uupuneeksi, mutta päätin ottaa seuraavan viikon hyvin kevyesti. Fyysinen palautuminen ei sitä varmaankaan olisi vaatinut, mutta henkisesti tuntui hyvältä pitää juoksusta kunnon tauko. Viikon aikana kävelin reippaasti noin 6,5 kilometriä, siinä kaikki mitattu liikunta.

Nyt tavoitteena on päästä taas kiinni juoksemisen makuun. Loppukesälle ja alkusyksylle on suunnitteilla pari juoksutapahtumaa: Paavo Nurmi Marathonille olen ilmoittaunut, perinteitä kunnioittaen osallistun todennäköisesti taas Valon Kympille syyskuussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polar M400, kokemuksia

Kokemuksia Polar Loop -aktiivisuusrannekkeesta

XXL, ärtymyksen nostattaja